Megjelenési dátumot kapott a My Friend Pedro

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A tavalyi E3-on mutatkozott be a Devolver Digital és a DeadToast Entertainment közös játéka, a My Friend Pedro, ami lassított fegyverbalettként a Max Payne legszebb pillanatait idézi. A játék végre megjelenési dátumot kapott.

Lassított felvételek, akcióbalett és látványosan megkomponált gyilkolások várnak ránk a My Friend Pedróban, ami a mostani bejelentés szerint június 20-án jelenik meg PC-re és Nintendo Switchre. A játékban a tereptárgyak is használhatóak lesznek, vagyis a gellert kapott golyók éppoly halálosak lehetnek, mint a precíz fejlövések.

A bejelentés mellé egy friss előzetest is kaptunk.

3.
3.
user101
Ezzel az a baj, ( azon kívül, hogy devolver digital :), hogy roppant amatőrnek és ebből kifolyólag primití, korlátos, agyatlan hentnek tűnik.

Ajánlom mindenkinek a figyelmébe aki szereti a stílust inkább a Hong-Kong Massacre-t, az azért egy cseppet jobb ennél... szerintem.
1.
1.
Yanez
Jónak tűnik, csak ne legyen hosszú játék, különben egy idő után unalomba fullad ez a nonstop gyakás. A tökéletes adagot eddig a Hotline Miaminak sikerült eltalálnia. Ez is olyasmi, csak Max Paynes stílúsban és oldalnézetből. Plusz a videón látottak alapján sokkal könnyebbnek tűnik, aztán hadd tévedjek ezzel kapcsolatban!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...