A Blizzard már az Overwatch 2-n dolgozik?

A Kotaku azt írja, hogy a Blizzard már javában dolgozik az Overwatch folytatásán, ami a belsős infók alapján PvE-móddal is fel lesz vértezve, hasonlóan a Left 4 Deadhez. A második részt az idei BlizzConon jelenthetik be.

A Kotaku névtelen forrásokra hivatkozva írja, hogy az Overwatch 2 már fejlesztés alatt áll a Blizzardnál, és a hivatalos bemutatkozásra a novemberi BlizzConon kerül sor. A hírek szerint a megszokott kompetitív módok maradnak, de az igazi újdonságot a PvE-mód jelenti. 

A sztoriközpontú játékmód a Left 4 Dead hasonszőrű küldetéseire emlékeztet, azaz egyedül vagy csapatban is teljesíthetjük a kihívásokat. Már az első Overwatchban is találtunk szezonális jellegű PvE-mókát, és a jelek szerint erre a vonalra gyúr rá a folytatás is. 

Nem tudni még, hogy a korábban megszerzett skineket és egyéb kozmetikai cuccokat átvihetjük-e folytatásba. 

Egy másik szóbeszéd is érkezett a Blizzard háza tájáról: mint kiderült, a tegnap emlegetett törölt projekt egy két éve készülő StarCraft FPS volt. A lövölde után felszabaduló erőforrásokat a Diablo 4-re és az Overwatch 2-re csoportosították át állítólag. 

8 komment - szólj hozzá!