2020-ban jön az Uncharted-film

A Sony a mai napon hivatalosan is bejelentette a régóta várt Uncharted-film premierjének a dátumát. A rajongók még jó ideig várhatnak, Dan Trachtenberg alkotását csak jövő decembertől láthatjuk majd a mozikban.

A meglehetősen hányatott sorsú Uncharted-filmet a Sony már 2014 óta folyamatosan ígérgeti, ám a rengeteg halasztás és a még annál is több rendezőváltás után végre úgy néz ki, hogy révbe ért a projekt.

Olyannyira, hogy már konkrét, hivatalos megjelenési dátumot is kaptunk, mely szerint 2020. december 18-án lesz esedékes a premier. Ahogy azt a The Hollywood Reporter megjegyzi, az pont ugyanerre a napra várható Steven Spielberg hatalmas költségvetéssel érkező West Side Story-újragondolása is, szóval az Uncharted egyből a mély vízben landol majd.

A film legutóbbi, egyelőre véglegesnek tűnő változatával kapcsolatban annyit már biztosan tudni lehet, hogy a főszerepet, vagyis Nathan Drake karakterét a Spider-Manből már jól ismert Tom Holland alakítja majd. A történet viszont nem a Naughty Dog által fejlesztett játékokat követi, hanem egyfajta előzményként Drake fiatalkori kalandjára fókuszál, mely során a kincsvadász mentor, Sully is komoly szerepet kap.

Azoknak pedig, akik úgy érzik, hogy aligha bírják ki még több mint másfél évig Uncharted-film nélkül, az alábbi cikkünkhöz érdemes ellátogatniuk, ahol megtekinthetik a Nathan Fillion szereplésével készült negyedórás rajongói alkotást.

27 komment - szólj hozzá!