2020-ban jön az Uncharted-film

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 7.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sony a mai napon hivatalosan is bejelentette a régóta várt Uncharted-film premierjének a dátumát. A rajongók még jó ideig várhatnak, Dan Trachtenberg alkotását csak jövő decembertől láthatjuk majd a mozikban.

A meglehetősen hányatott sorsú Uncharted-filmet a Sony már 2014 óta folyamatosan ígérgeti, ám a rengeteg halasztás és a még annál is több rendezőváltás után végre úgy néz ki, hogy révbe ért a projekt.

Olyannyira, hogy már konkrét, hivatalos megjelenési dátumot is kaptunk, mely szerint 2020. december 18-án lesz esedékes a premier. Ahogy azt a The Hollywood Reporter megjegyzi, az pont ugyanerre a napra várható Steven Spielberg hatalmas költségvetéssel érkező West Side Story-újragondolása is, szóval az Uncharted egyből a mély vízben landol majd.

A film legutóbbi, egyelőre véglegesnek tűnő változatával kapcsolatban annyit már biztosan tudni lehet, hogy a főszerepet, vagyis Nathan Drake karakterét a Spider-Manből már jól ismert Tom Holland alakítja majd. A történet viszont nem a Naughty Dog által fejlesztett játékokat követi, hanem egyfajta előzményként Drake fiatalkori kalandjára fókuszál, mely során a kincsvadász mentor, Sully is komoly szerepet kap.

Azoknak pedig, akik úgy érzik, hogy aligha bírják ki még több mint másfél évig Uncharted-film nélkül, az alábbi cikkünkhöz érdemes ellátogatniuk, ahol megtekinthetik a Nathan Fillion szereplésével készült negyedórás rajongói alkotást.

15.
15.
Neo1989
#4: Gondolom annyi köze lesz a játékhoz mint pl a Doom-nak.
14.
14.
frankdelgado
Teljesen jo szereplőt találtak. Nathan Drake is egy csicskagyász. A golden abyss-t végignyavajogta. Többet nem is kérek belőle.
12.
12.
RangerFox
#4: Az a baj, hogy az UC játékok fényében nem egy átlagos popcorn mozira vártunk volna. Ez annak fényében is elkeseírő, hogy a TR film frankón bemutatta, hogy ami a játékban jól néz ki és működik, az nem feltétlen mutat jól filmvásznon. Tom Holland pedig jelenleg még semmit nem tett le, ami a színészi kvalitását bizonyítaná.
8.
8.
Őrnagy
Én támogatom. Legyen!
Kerüljön minimum 250 millióba. Legyen izgalmas, szórakoztató, legyen mondanovalója, mélysége, stb.
Csinálják nyugodtan, ha akarják, én nem állok az útjukba : D
2.
2.
DeKor
Rossz előjel követ rossz előjelet ezzel a filmmel kapcsolatban. Továbbá elég nehéz elképzelni, miben lehet egy film több, mint a játékok. Azok végeredményben kiváló kalandfilmek voltak, annyival viszont mégis túltettek azon, hogy interaktívak voltak. Szóval ha van olyan játék, amiből felesleges filmet készíteni, az az Uncharted.
1.
1.
Zelgadis187
Semmi reményt nem fűzök hozzá hogy ebből lesz valami érdemleges.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...