2020-ban jön az Uncharted-film

A Sony a mai napon hivatalosan is bejelentette a régóta várt Uncharted-film premierjének a dátumát. A rajongók még jó ideig várhatnak, Dan Trachtenberg alkotását csak jövő decembertől láthatjuk majd a mozikban.

Kommentek

#27
#26: Az OW Zoli még mindig az, és ő már sohasem fog megváltozni. De ahogy Ps fanboy is írta, azt a tesztet hála az égnek nem ő csinálta, így nyugodtan megnézheted.
#25
#24: Egyértelműen jobb. Nézd meg az Otherworld kritikáját róla, szinte minden szó igaz, amit a tesztelő elmond. Ja és nem Zoly tesztelte, hanem Shirin.
#23
#22: Ja, ha a trilógia részeiről beszéltél akkor azzal részben egyetértek. Én a 4 rész után vettem meg a Drake kollekciót, és mind a három részben vannak olyan pillanatok mikor ömlenek az ellenfelek, tényleg néha szabályosan frusztrált engem is egy-egy rész. És rendezés sem olyan profi vagy átgondolt, mint a négyben. De ezzel együtt szerintem baromira élvezhető mind a három rész, a negyedik rész meg egyenesen zseniális, ahogy a Lost Legacy is főleg a végén a vonatos rész. Hidd el a negyedik résznél és a Lost Legacy nál kiküszöbölték az ilyen olcsó megoldásokat, és csak ott vetik be ahol értelme is van és tényleg tud dobni a játékon. Ez többnyire helyszín függő, mivel ugye bekerült a grappling hook, amivel sokkal gyorsabb, akrobatikusabb mozgásra vagy képes és ezzel maguk a harcok is egy új dimenziót kaptak, de ha láttál belőle videókat akkor tudod miről beszélek. Egyébként csodálom, hogy van ember akinek van Ps4-e, játszott a régi részekkel, és a negyedik részt kihagyta. Pedig a legjobb rész és szerintem a generáció legszebb játéka, tudom téged a grafika nem érdekel, de ezt mond majd akkor, mikor megérkezel Liberáliába. Én a helyedben nem hagynám ki, főleg manapság már 3-4 ezerért is meg lehet venni a negyedik részt.
#21
#17: Bakik a cutscenekben, hol? Mondjál példát mert a kb 3-4 óra átvezető teljes egésze nincs a szemem előtt, de szerintem másnak sem, de nehéz elképzelni főleg egy Naughty Dog játékban ahol erre különösen odafigyelnek. A bossfightok alatt a páncélozott katonákra gondolsz? Mert azok nem voltak bossfightok csak combosabb ellenfelek, de őket sem hívnám gagyinak, csak próbáld ki nehéz fokozaton a játékot, és amikor meglátsz egy olyat kb magad alá csinálsz. Az egyetlen bossfight Rafe volt, de vele meg teljessen máshogy kell leszámolni, mint amire az ember számított volna, helyette inkább ötletessen, és nem is olyan könnyű az a rész. Az végtelennek tűnő ellenséges hordák pedig nagyon is végessek voltak csak soknak tűnt bizonyos helyzetekben. De mondj egy hasonló stílusú játékot, ahol nincsenek ilyen pillanatok, a Gears of War, Dead Space, Spec Ops, de igazából kár sorolnom mert napestig sorolható lenne. Mindegyikben vannak ilyen részek, hogy megizasszák a játékost, de ez miért baj? Az Uncharted4 ben volt kb három ilyen rész, az olasz pálya vége, New Devonban a nagy épület halljában, meg játék utolsó szakasza, ez szerintem még bőven válalható.
#16
#13: A kategóriából mindent kihozott, amit csak lehetett.
#15
#4: Gondolom annyi köze lesz a játékhoz mint pl a Doom-nak.
#14
Teljesen jo szereplőt találtak. Nathan Drake is egy csicskagyász. A golden abyss-t végignyavajogta. Többet nem is kérek belőle.
#12
#4: Az a baj, hogy az UC játékok fényében nem egy átlagos popcorn mozira vártunk volna. Ez annak fényében is elkeseírő, hogy a TR film frankón bemutatta, hogy ami a játékban jól néz ki és működik, az nem feltétlen mutat jól filmvásznon. Tom Holland pedig jelenleg még semmit nem tett le, ami a színészi kvalitását bizonyítaná.
#11
Legalább Tomb Raider-i "mélységeket" várok el tőle, meg tartok a kb. ugyanolyan minőségtől.
Vikader sem volt képes kihozni semmit abból a filmből, ez a Tom Holland meg egyenesen idegesitő még a Spiderman szerepében is.
#10
#9: Csak, ha akarják
:)
#8
Én támogatom. Legyen!
Kerüljön minimum 250 millióba. Legyen izgalmas, szórakoztató, legyen mondanovalója, mélysége, stb.
Csinálják nyugodtan, ha akarják, én nem állok az útjukba : D