E3 2019: Lelepleződött a Rainbow Six Quarantine?

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 7.
  • Pletyka
Link másolása
A legújabb szivárogtatások szerint Rainbow Six Quarantine címmel egy vadonatúj játékot fog majd bemutatni az E3 során a Ubisoft, mely elsősorban a co-op PvE-elemekre épít majd.

A Rainbow Six Quarantine címet első alkalommal a Kotaku Splitscreen című podcastben hallhattuk Jason Schreiertől, melyhez aztán a videojátékos pletykák szempontjából megbízhatónak számító Nibel tweetjében további információkat is kaptunk. Nibel leírása szerint a Quarantine cím egy kooperatív módra építő PvE-shootert ígér, melyet első alkalommal a Ubisoft E3-as konferenciáján fognak majd bemutatni - ez magyar idő szerint június 10-én, este 22 órától veszi kezdetét.

Schreier értesüléseiből pedig az is kiderült, hogy a Rainbow Six Quarantine feltehetőleg Pioneer címen kezdte meg a karrierjét, szóval valószínűleg arról a játékról van szó, amit a Watch Dogs 2 egyik küldetésében is láthattunk már pár képkocka erejéig. A Pioneerért eredetileg a Far Cry 4 rendezője, Alex Hutchinson volt a felelős, és egy agressziótól mentes, űrbéli felfedezős kaland lett volna a projekt célja. Ezt azonban végül elkaszálták, és most úgy néz ki, hogy co-op shooterként tér majd vissza Rainbow Six Quarantine címmel.

Schreier híreit némileg árnyalja, hogy más források szerint - bár a munkacímük azonos - a Rainbow Six Quarantine egyáltalán nem kapcsolódik a Pioneerhez. Szóval a valóság ezen részét még homály, de a hétfői show után bizonyára e téren is tisztábban látunk majd.

A Ubisoft terveit illetően egyébként az utóbbi hetekben eléggé intenzíven megindultak a szivárogtatások; a múlt héten a brit Amazon lőtte le a Watch Dogs legújabb epizódjának a címét, utána pedig a vadonatúj Roller Championsről rántották le idő előtt a leplet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...