E3 2019: Kiszivárgott felvételen a Bleeding Edge

Az E3 rajtjához közeledve elképesztő mennyiségű kiszivárogtatott anyag és videojátékos pletyka kering az interneten. Ezúttal a Ninja Theory legújabb játékáról kerültek ki titokban megörökített felvételek.

A tavalyi E3 során a Microsoft rengeteg olyan felvásárolt stúdióval dicsekedett el a közönség számára, melyekkel jelentős mértékben frissíti majd játékospalettáját a jövőben. Az újonnan beszerzett stúdiók közül az egyik legígéretesebb csapat egyértelműen a Ninja Theory volt, mely az idei E3 során fog bemutatkozni a legújabb alkotásával.

A szóban forgó játék pedig nem más, mint a 4v4-es, közelharci összecsapásokat ígérő Bleeding Edge, melynek prezentációs anyagáról egy kamerával rögzített felvétel is felkerült a YouTube-ra. Ugyan hivatalos információink egyelőre nincsenek, ám a videó alapján az alfateszt június 27-én veszi kezdetét, szóval a játék feltehetőleg még az idén megjelenik. A támogatott platformok között az Xbox One biztosan szerepel, és a Microsoft üzletpolitikája alapján eléggé nagy rá az esély, hogy a PC is, méghozzá cross-play funkciókkal.

A feltételezések helyett a pontos infókra egyébként már közel sem kell sokat várni, június 9-én, 22 órától veszi kezdetét ugyanis a Microsoft E3-as konferenciája, ahol a fontosabb részletekre is fény derül.

19 komment - szólj hozzá!