E3 2019: Kiszivárgott felvételen a Bleeding Edge

Az E3 rajtjához közeledve elképesztő mennyiségű kiszivárogtatott anyag és videojátékos pletyka kering az interneten. Ezúttal a Ninja Theory legújabb játékáról kerültek ki titokban megörökített felvételek.

Kommentek

#19
Elképesztő keserűek vagytok. Szerintem vagány eddig és bármi lehet belőle. A potenciál benne van mert a Ninja Theory azért tud hack and slasht csinálni. Várjuk ki a végét mielőtt divat fikázunk és előítéletet tartunk.
#18
#15: Mondjuk az, hogy az E3 elött jelentették be, nem véletlen, biztos nem akartak ezzel házalni az E3 on, mivel oda valami mást tartogatnak. Fő az optimizmus.
#17
#16: Szerintem a harcrendszer nem volt rossz, ha megtámogatták volna még pár mozdulattal hárítás és támadás terén a karaktert meg az ellenfeleket, akkor az már simán tripla A szint. Utólag könnyű okosnak lenni, de a Microsoft helyében már akkor lecsaptam volna Ninja Theory ra mikor még a Hellblade et készítették, és megdobtam volna őket pénzel, emberrel, meg idővel. Szerintem a Hellblade, ha már az elején AAA ként lett volna kezelve nagyon nagyot szólhatott volna.
#15
#11: A kötelező fanboykodást letudva, egyébként továbbra is az a véleményem, h az ms odatol egy tálca xart az orrunk alá és elvárja h mondjuk rá, h kaviár.... Mivel az előző 2 évben is ezt csinálta.....
#14
#12: Amugy meg mia xar ez? Tényleg.. a napi budinüléseim alkalmával különb ötleteim vannak...
#13
#12: Egy indie címtől mit vártál? Így is megszorongatott pár tripla A gamet, ami a látványt meg a sztorit illeti.
#11
#10: :D
#10
#9: Dehogynem. Bármekkorával elbírunk. Ennek ékes példája az, hogy te sem okozol tul nagy problémát.....
#9
Hát ez a hír egy akkora f@sz, amit az Xbox-osok be sem bírnak venni. (
#8
A Hellbladet szerettem,jó kis game volt.De ez,hát nem az a game amiért vennék egy box-ot.Értem én hogy most megy a multi meg minden,de jobb lett volna ha maradnak a single player gameknél,mert pl a hangulata a Hellbladenek verhetetlen.
#6
Már ebből is lejön ,hogy a Hellblade után egy rohadt nagy hátraarc a színvonal...
Kár hogy ez a Ninja csapat nem azt csinálja mint a nagyok, hogy ami beválik erőltetik és jönnek az új részek. Nem ezek inkább szart csinálnak.

De legalább a Hellblade-et bele tették a Humble haviba szóval elnézem ezt a félrelépést ..
#5
Részemről ez a játék tuti felejtős, pedig bíztam bene, hogy valami egyedi játékkal fognak jönni, nem pedig egy ilyen tucat játékkal.
#4
#2: Az a pletyka, hogy már 5-6 éve elkezdték csinálni (gondolom egy pár fős csapat dolgozott rajta és Hellblade után állt neki a teljes stúdió). Tehát a MS-tól függetlenül is ezt csinálták volna. Valszeg dolgoznak egy single játékon is csak az még odébb van.
#3
#2: Évek óta fogalmuk sincs róla hogy mit csinálnak...
Egy erős story orientált single játékot kellett volna összedobni nem ezt!..