E3 2019: Elden Ring - a From Software új címe

A Trónok harca írója, George R.R. Martin is közreműködik a From Software legújabb játékának munkálataiban, a legutóbbi szivárgások alapján pedig már azt is tudjuk, hogy mi a közös projekt címe. Még a hétvégén bejelenthetik.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#49
#44: Ki kezdte el írni elsö körben hogy "fuck logic" majd folytatta a; "faszságokat írsz"-al? Most meg gyökér.
"Beböfögtél 2 játékot"? A HZD UC4 Gow Detroit barátok között is 4. De lényegtelen.
És milyen "tény" nem tetszett? Te reagáltál az első hsz-re holott nem is neked írtam XD
De milyen tényről beszélsz?????

És kettőnk közül te vagy a ps exek miatt megtébolyodva különben nem idegbetegeskednél. Vagy alapból így beszélsz otthon is?
#43
#37: Aki tiszteletlen és magas lovon ül, már már megtébolyul a ps exektől az pont hogy te vagy. Másokat sértegetsz, aki nem osztja a véleményed azok mind idióta fanboyok...

Ne értsd félre. Felőlem anyázhatsz is. Egy anonim "senkitől" én nem veszem magamra. Folytasd nyugodtan, az olvasók legalább popcornt bontanak az alpári kocsmastílusodhoz.

A BB volt az első souls game erre a generációra. Kicsit nagyobb a kontraszt e között meg a között hogy a sekiro előtt volt szerencsénk már 3-hoz.
#41
#32: Szerinted nem lehet most megkapni 30€-ért a Detroit-ot PC-re? Vagy mi van, nincs pénzed kenyérre? Vagy miben akarsz te itt maradni? Te igavonó :)
#40
#35: Nincs semmi gond ezzel, én is szoktam adakozni, de teszem azt ha látok 2 hajléktalant akinek adni szeretnék, akkor nem osztom el 3 felé az összes vagyonom. Nem értem a logikádat, szerinted hova vezetne, ha megszűnnének az exklúzív tartalmak? Ezt a kisfiúzást meg, hogy mennyi idős vagy hagyjuk már. Nem fogsz több tiszteletet kapni, egyrészt mert az interneten folytatsz vitát, másrészt meg a korral nem jár tisztelet, sem több ész, ez utóbbit nem kell magadra venni.
#36
#19: Pfff....
#35
#24: Szoktam pénzt adni hajléktalanoknak, és akkor mi mi ezzel a baj???
Nem vagyok sz.rrágó.
"Kis robin Hood" de cuki vagy kisfiú most leszek 46.
#33
#31: És ki beszélt játékmenetről?