E3 2019: Elden Ring - a From Software új címe

A Trónok harca írója, George R.R. Martin is közreműködik a From Software legújabb játékának munkálataiban, a legutóbbi szivárgások alapján pedig már azt is tudjuk, hogy mi a közös projekt címe. Még a hétvégén bejelenthetik.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#50
#49: Látod még értelmezni sem tudod megint a leírtakat, és én vagyok ideges?
Ha már idézgetsz ne két szavat ragadj ki egy mondatból talán akkor sikerül felfogni, segítek.
Nem "Beböfögtél 2 játékot" hanem "beböfögtél 2 játékot mint minőségi multiplat."

Bezony. Gy{kér. Abból is a butábbik fajta ahogy nézem. :)
#49
#44: Ki kezdte el írni elsö körben hogy "fuck logic" majd folytatta a; "faszságokat írsz"-al? Most meg gyökér.
"Beböfögtél 2 játékot"? A HZD UC4 Gow Detroit barátok között is 4. De lényegtelen.
És milyen "tény" nem tetszett? Te reagáltál az első hsz-re holott nem is neked írtam XD
De milyen tényről beszélsz?????

És kettőnk közül te vagy a ps exek miatt megtébolyodva különben nem idegbetegeskednél. Vagy alapból így beszélsz otthon is?
#48
#46: Én kezelem szemellenzővel? Lol.. Ez csak a fejetekben lévő téveszme amit mindenkire rátoltok aki nibcs agyonelájulva minden sony extől. :)
És de Vis pont azt állítja.
#47
#45: Ahogy elnézem amit tegnap kilinkeltek rólad a helyedben a kardomba dőlnék főmétely. :)
#46
#44: Szerintem hagyd abba, amíg legalább fél lépésnyire vagy a VerIstvan szinttől...

De... durva szemellenzővel kezeled. Paranoid módon félsz tőle és a saját prekoncepcióddal fröcsögsz ilyenkor, aki semmi mást nem képes elfogadni, ellenben fideszes pökhendiséggel és arroganciával nevez ténynek személyes véleményt. De tudod mit? Tény, hogy az exkluzivitás nem egyenlő minőséggel. Ahogy az is tény, hogy itt senki, soha nem állította ennek ellenkezőjét azok közül, akikkel ilyenkor te "vitába szállsz".
#44
#43: Te kezdtél bele gyökér mert nem tetszett a tény hogy az exkluzivitás /= minőség, meg beböfögtél 2 játékot mint minőségi multiplat. Hozzárakva egy adag öntelt "taníts mester" szöveget.
Nyissanak ettől még pontosan az az alakjavagya ps community-nek aki a tökéletes példája annak toxikusságára.
Rohadtul nem tébolyodok meg az exektől csak szimplán nem kezelem olyan durva szemellenzővel mint egyes ps fanok.
#43
#37: Aki tiszteletlen és magas lovon ül, már már megtébolyul a ps exektől az pont hogy te vagy. Másokat sértegetsz, aki nem osztja a véleményed azok mind idióta fanboyok...

Ne értsd félre. Felőlem anyázhatsz is. Egy anonim "senkitől" én nem veszem magamra. Folytasd nyugodtan, az olvasók legalább popcornt bontanak az alpári kocsmastílusodhoz.

A BB volt az első souls game erre a generációra. Kicsit nagyobb a kontraszt e között meg a között hogy a sekiro előtt volt szerencsénk már 3-hoz.
#42
#41: Ezt remélem megjátszod... Az első kérdésed utáni többi mondatot nem is értem, pedig elég jól beszélek magyarul. Csak ez a kataflámra töményezős, gettós nyelvezet nekem kicsit furcsa...
#41
#32: Szerinted nem lehet most megkapni 30€-ért a Detroit-ot PC-re? Vagy mi van, nincs pénzed kenyérre? Vagy miben akarsz te itt maradni? Te igavonó :)
#40
#35: Nincs semmi gond ezzel, én is szoktam adakozni, de teszem azt ha látok 2 hajléktalant akinek adni szeretnék, akkor nem osztom el 3 felé az összes vagyonom. Nem értem a logikádat, szerinted hova vezetne, ha megszűnnének az exklúzív tartalmak? Ezt a kisfiúzást meg, hogy mennyi idős vagy hagyjuk már. Nem fogsz több tiszteletet kapni, egyrészt mert az interneten folytatsz vitát, másrészt meg a korral nem jár tisztelet, sem több ész, ez utóbbit nem kell magadra venni.
#39
#38: Apropó Sekiro, pont az ilyen gyökerek miatt lenne valós az a szituáció, miszerint ha Sony exként jött volna most gigamega exkluzív lenne, és nem "abban mi volt olyan" kategória.
Fel kéne ébredni van bőven élet a Sony exeken is túl ha meg gigamega exekről beszélünk nis abból ebben a generációban van a Sony gépen is nagyjából 3. Nem a HZD nem az....
#38
#37: RE2 remake meg tudod kvázi egy új játék (és nagyjából az idei év eddigi legjobbja) rohadtul nem jelent meg előző genre de ja a gta v lehúzható.
#37
#29: Nem vagyok se mester se semmi csak szembesítelek az állandóan összehordott faszsággal. Sekiróban mitől? Pont mint egyesek a Bloodborne-ban attól. Mitől?
Komolyan annyira nyomorult ez az exkluzív hozzállás meg ez a fellengzős téboly amit az exekre nyomtok hányingerem van az egész sony communityt-től sony ps tulajként.... HZD és UC4 aztán kurvára rácsodálkozós volt a grafikán kívül..Ja..nem...
Nem vezetlek a fényre mert egy ilyet mint te vagy nem lehet,de a magas lóról leszállhatnál, értelmesen szóltam hozzád első körben,de látom fáj hogy nem csak gigaexek léteznek a piacon.
#36
#19: Pfff....
#35
#24: Szoktam pénzt adni hajléktalanoknak, és akkor mi mi ezzel a baj???
Nem vagyok sz.rrágó.
"Kis robin Hood" de cuki vagy kisfiú most leszek 46.
#34
#33: Miért, nem az a játekok lényege?
#33
#31: És ki beszélt játékmenetről?
#32
#30: Nincs meg neked pc-re most... maradjunk ennyibe. Attól, hogy én tegnap előrendeltem a Death Strandinget (nem...), attól még nekem az nincs meg... :)
#31
#29: Semmivel se különb az általad felsorolt címek játekmenetre mint a Sekiroé, és nem tettek le semmit forradalmit az asztralra azok se amire hü de rá lehetne csodálkozni.
Annyi hogy a maguk müfajában minöségi cuccok, de hanyat nem értem miért kellene vágni magam tölük.