E3 2019: Elden Ring - a From Software új címe

A Trónok harca írója, George R.R. Martin is közreműködik a From Software legújabb játékának munkálataiban, a legutóbbi szivárgások alapján pedig már azt is tudjuk, hogy mi a közös projekt címe. Még a hétvégén bejelenthetik.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#49
#44: Ki kezdte el írni elsö körben hogy "fuck logic" majd folytatta a; "faszságokat írsz"-al? Most meg gyökér.
"Beböfögtél 2 játékot"? A HZD UC4 Gow Detroit barátok között is 4. De lényegtelen.
És milyen "tény" nem tetszett? Te reagáltál az első hsz-re holott nem is neked írtam XD
De milyen tényről beszélsz?????

És kettőnk közül te vagy a ps exek miatt megtébolyodva különben nem idegbetegeskednél. Vagy alapból így beszélsz otthon is?
#46
#44: Szerintem hagyd abba, amíg legalább fél lépésnyire vagy a VerIstvan szinttől...

De... durva szemellenzővel kezeled. Paranoid módon félsz tőle és a saját prekoncepcióddal fröcsögsz ilyenkor, aki semmi mást nem képes elfogadni, ellenben fideszes pökhendiséggel és arroganciával nevez ténynek személyes véleményt. De tudod mit? Tény, hogy az exkluzivitás nem egyenlő minőséggel. Ahogy az is tény, hogy itt senki, soha nem állította ennek ellenkezőjét azok közül, akikkel ilyenkor te "vitába szállsz".
#43
#37: Aki tiszteletlen és magas lovon ül, már már megtébolyul a ps exektől az pont hogy te vagy. Másokat sértegetsz, aki nem osztja a véleményed azok mind idióta fanboyok...

Ne értsd félre. Felőlem anyázhatsz is. Egy anonim "senkitől" én nem veszem magamra. Folytasd nyugodtan, az olvasók legalább popcornt bontanak az alpári kocsmastílusodhoz.

A BB volt az első souls game erre a generációra. Kicsit nagyobb a kontraszt e között meg a között hogy a sekiro előtt volt szerencsénk már 3-hoz.
#42
#41: Ezt remélem megjátszod... Az első kérdésed utáni többi mondatot nem is értem, pedig elég jól beszélek magyarul. Csak ez a kataflámra töményezős, gettós nyelvezet nekem kicsit furcsa...
#41
#32: Szerinted nem lehet most megkapni 30€-ért a Detroit-ot PC-re? Vagy mi van, nincs pénzed kenyérre? Vagy miben akarsz te itt maradni? Te igavonó :)
#40
#35: Nincs semmi gond ezzel, én is szoktam adakozni, de teszem azt ha látok 2 hajléktalant akinek adni szeretnék, akkor nem osztom el 3 felé az összes vagyonom. Nem értem a logikádat, szerinted hova vezetne, ha megszűnnének az exklúzív tartalmak? Ezt a kisfiúzást meg, hogy mennyi idős vagy hagyjuk már. Nem fogsz több tiszteletet kapni, egyrészt mert az interneten folytatsz vitát, másrészt meg a korral nem jár tisztelet, sem több ész, ez utóbbit nem kell magadra venni.
#36
#19: Pfff....
#35
#24: Szoktam pénzt adni hajléktalanoknak, és akkor mi mi ezzel a baj???
Nem vagyok sz.rrágó.
"Kis robin Hood" de cuki vagy kisfiú most leszek 46.
#34
#33: Miért, nem az a játekok lényege?
#33
#31: És ki beszélt játékmenetről?
#32
#30: Nincs meg neked pc-re most... maradjunk ennyibe. Attól, hogy én tegnap előrendeltem a Death Strandinget (nem...), attól még nekem az nincs meg... :)
#31
#29: Semmivel se különb az általad felsorolt címek játekmenetre mint a Sekiroé, és nem tettek le semmit forradalmit az asztralra azok se amire hü de rá lehetne csodálkozni.
Annyi hogy a maguk müfajában minöségi cuccok, de hanyat nem értem miért kellene vágni magam tölük.