E3 2019: Negyedóra Jedi: Fallen Order

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 8.
  • Videó
Link másolása
Hivatalosan csak hétfőn rajtol el az idei E3, de az Electronic Arts éppen zajló önálló eseményével, az EA Playjel gyakorlatilag kezdetét vette a Los Angeles-i őrület. A műsor nyitányaként végre játékmenet-bemutatót kapott a Jedi: Fallen Order.

Egy negyedórás bemutató jóvoltából végre akció közben is megleshettük a Respawn Entertainment régóta készülő Star Wars-játékát, a Jedi Fallen Ordert. A 15 perces bemutató a Kashyyykon játszódik, ahol a játék főhősével, Cal Kestisszel és kis segítőjével bebörtönzött wookie-kat kell kimenekítenünk.

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. 

27.
27.
Sei89
ami nem tetszik hogy percenként valami slow motion jelenetet kell nézni, nem szeretem ha játék közben megzavarnak kötelező ,,filmnézéssel"
26.
26.
Mondi21
#20: Számomra a KOTOR széria az etalon. Ott éreztem utoljára hogy bármikor elő tudnám venni újrajátszani. Persze visszatekintve a mai igényeket nem elégíti ki. Viszont nem lenne lehetetlen átültetni a jelenbe. Egy ügyes csapat kellene, pár év, na meg egy kis költőpénz és akkoe kilehetne hozni azt amit írtál a végén. Elsőként rendelném elő.. :) plusz amit személy szerint gondolok, az EA nem képes maradandót alkotni, túlságosan profit orientált. Elég csak az évente megjelenő játékokat nézni. Nincs lelke az egésznek.
25.
25.
FrankBlack
Semmi extra, de nagyon ki vagyok már éhezve egy jó könnyed TPS lézerkardozós kicsit ugri-bugri single sw játékra, úgyhogy számomra olyan szinten hiánypótló mint a sivatagban szomjazónak egy pohár viz. Ezért nekem első napos vétel sztem.
24.
24.
godach
#10: Hát azért SW játékokból tudnék mondani a FU-en kívül még jó pár igen komoly darabot pedig a filmeket nem igazán csipázom.
23.
23.
PS4jacksony
A pókos rész szinte egy az egyben a Lord Od Shadows-t idézi.
Kicsit szokatlan de reméljük jó lesz.
22.
22.
Straga25
3x ra felgyorsitanák a combatot és még jónak is tünne. Így mint ahogy sokan is felhoztak egy lassabb combatos dark souls skinnek néz ki
21.
21.
toriell
En személy szerint nagyon vártam mar egy single kampányt a Star Wars tol .. utoljára ami meg tudott mozgatni az a régi játékok ..Jedi Knight 2, kotor részek , republic commando.. a force unleashed meg el ment egynek.. ez sem lesz akkor durranás tekintve hogy EA... de részemről örülök h nem csak a köcsög multi jon megint .. nos majd kiderül milyen lesz..
19.
19.
ollie92
#11: Pontosan, jó játék lesz, de nem fogom magam tőle hanyatt baszni. Rám 10 éve a Force Unleashed nagyobb hatással volt :(
17.
17.
pkflavio
Nagyon tetszett a játék képi világa, fények, árnyékok. Remélem több földönkívülit is láthatunk, ezzel is tágítva az SW univerzumot. A pókok néhol nekem kicsit gagyinak tűntek, de szerintem rendben van, várom :)
13.
13.
#10: És akkor mi van a Super SW, JK, X-Wing meg még ezer fel nem sorolt szériával? Mármint ne vedd személyesnek, mert nem az, de aki azt mondja hogy (az általam is kedvelt) FU 1, meg főleg a két órás második rész volt az egyetlen rendes sw játék, az nem is játszott még egy jó címmel sem belőlük. Persze tudom, régen volt, de ...
12.
12.
#9: Lehet, hogy ma már annak is örülni lehet, hogy az EA -től egy olyan játék jön, ami hozza a kötelezőt. Mondjuk én, ha ezzel játszok biztos nem fogok állni és nézni minden harcnál, mint a *pro* játékos. De tényleg kell bele nehezítés keményen, hiszen a lenti erő csík alapján legalább 10-szer dobhatod a kardot egymás után és olyan hely nem is volt, ahol legalább 10 fickó volt, szóval egy terem így kihívás nélküli 10 másodperc. Bár biztos valami very easy-n volt a cucc, mert a fekete fickó az e-sodrófával is rádarált vagy 70-et az emberünk fejére, utána meg lement ettől 1 centi élet sem, a gonosz meg három ütéstől elaludt. De ettől még nyomnám azonnal szívesen.
11.
11.
Drazhar
#9: Hasonlóan érzem. Ettől még kiemelt figyelmet kap, de picit lassult nálam az "izgalom-mozdony."
10.
10.
Lorthirash
Ez olyan mint a Force Unleashed I és II , ami az egyetlen rendes sw játék volt.
Szerintem ez ígéretes.
9.
9.
McDuff
Hozza a kötelezőt, semmi extra.
8.
8.
Neo1989
Eddig egy sima jónak tűnik (nálam). Meglátjuk.
7.
7.
#6: Abban én is reménykedek, hogy lesz egy nehezebb fokozat. Amúgy tetszik.
6.
6.
overdosed90
Látom sokaknak tetszik amit láttak. Nekem nem igazán. Az a futás animáció szerintem szörnyű, a harc is olyan fapados. MI csak futkorászik, meg néha lőnek aztán ennyiből állt az egész. Többre számitottam de sebaj! :D
5.
5.
user101
Okés, ez eddig rendben van. Ha el meri rontani az Ea, akkor rájuk gyújtom a székházat! M-kay?!
4.
4.
Ps fanboy
3.
3.
Gykrizsi
Nagyon jól néz ki. Ez a megérte várni rá kategória.
2.
2.
Marcus88
Csatlakozom,nekem is tetszik.
A régi Unleashed részek ugranak be.
1.
1.
Macifasz
Első napos vétel, kész, pont. :-) Rohadt jól néz ki, jó a gameplay, jók a mozgások, jól lehet használni benne az erőt és külön tetszik, hogy hiába vagyok Jedik, lesz kihívás a harcokban. :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...