E3 2019: Elrajtolt a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft még az esti E3-as konferencia előtt elindította a PC-s Xbox Game Pass szolgáltatását. A baráti árazású előfizetés már most rengeteg nagyszerű címet tartogat, s ha hihetünk a szemünknek, akkor a Halo 5 is csatlakozhat a listához.
  • Írta: szlav

Kommentek

#31
#30: A fő oldalukon már egy külön alkalmazást ajánl letoltesre, csak a legújabb frissítés kell hozzá. Én épp most szedem le a frissítést.
#30
#29: Nálam semmit, felborult teljesen a boltjuk a roham alatt. Pár cím ide is sorban áll...
#29
#28: Nekem nem engedi letölteni a Metro-t, neked igen? Mert pl. a We Happy Few-t, Hellblade-et-t, Halo Wars 2-t, stb. engedi.
#28
Már elő is fizettem, mint a rakéta. Itt 1€ az első hónap, utána 3.99 havonta. Meg ennyit akkor a Metró epic exkluzivitásáról is.
#27
#23: Valahogy életben kell tartaniuk a dobozt amig kijön az utód, sok helyen már annyiba kerül az xbox one x, mint a switch...
#26
#25: Jaaaj... most veszem észre, hogy az ultimatet írtad, nem a pc-s game passt... bocs, én voltam hülye.
#25
#24: "Senkinek" sem az első. Nekem se.
#24
#23: Hát akkor te nagyon szerencsés vagy, mert nekem 5 usd-ért/1390 Ft-ért vesztegetik, mivel nem első game pass... :D
#23
#22: Nincs rá szükségem. MS kb tavaly november óta talán 1-2 hónap kieséssel folyton 300-ért adja vagy a havit vagy a 3 havit..
#22
#21: Gondolom hátralevő életedben új e-mal címeket fogsz csinálni, hogy a 300 Ft-ot kihasználd...
#21
#14: Én megvettem a korábbi 3 hó 300ft game passot. Ami augusztus 21-én járna le. Most vettem hozzá ezt az egy hónap 300ft-os game pass ultimate-et. Így most van szeptember 21 ig pc-s ,xboxos game pass elérhetőségem + GOLD-om addig.. A gold annyira nem érdekel mivel nem multizok sehol de alap hangon lesz 5-6 db xbox 360-as (ami tolható one-on is) játékom ami gold nélkül is bármikor működik

Téboly amit a MS leművel! Ezt hívják szolgáltatásnak..
#20
#18: Örülök... Ezek szerint nem én vagyok hülye...
#19
#16: Kinek a kommentjeit olvassam vissza? És hogy jön ide a lenéző stílusom? Whaaaaat? Leírtam, hogy milyen jó a csomag, és hogy így számomra okafogyott a box... Lehet nem tudsz ennyit kiszedni a sorok közül, ezért segítek: szinte tuti, hogy előfizetek a pc-s gamepass-re...aztán meg halandzsázol valami kitalált statisztikákkal, meg írod, hogy verjük a nyálunk valamilyen játékokra... Erre mit válaszoljak?
#18
#16: Wat?
#17
#13: +azért ez elég alpári egy válasz volt már nem azért.Ha nem tudsz megfogalmazni egy értelmes választ akkor szerintem jobb ha menned marad.
#16
#13: Csak olvasd vissza az eddigi kommentjeit bármelyik hír alatt és megtudod mért írtam ezt.UNALMAS már minden xbox hír alatt a te lenéző stílusodat olvasni,ha nem érdekel a hír mért nyitod meg ?
Sony-n kívül mindenki lenézése nap van,vagy mi a l*fa*sz van?
#15
#14: 1 év game pass (éljen a szerkesztés)
#14
#12: Már megvehető..

Aki pl mindkét platformon tolja és vesz akciósan 1 éves liveot majd utána 300ftos akciós ultimateet akkor a Ms átkonvertálja és az 1 éves gold mellett ïgy lesz 1 game pass is. Alzán most 15k az 1 éves live...
#13
#8: Fogyatékos napot tartunk ma, vagy mi a l*fa*sz van?
#12
Ez a Game Pass ultimate mikortól van?
Ez akkor is megéri, ha csak boxon játszom:
Game Pass+Live 15 euró.