E3 2019: Visszatér a Microsoft Flight Simulator

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idei Microsoft-konferencia egyik legnagyobb meglepetése, hogy bemutatkozott az új Flight Simulator, amiben a különböző szárnyasok széles választékában válogathatunk majd.

A Microsoft Flight Simulator PC-re és Xbox One-ra készül, a játék pedig megtartja a sorozatra jellemző realisztikusságot, így mind a kisebb, mind a nagyobb gépek tökéletes másai lesznek a valóságnak, ahogy a helyszínek is, ahol repkedhetünk. Saját repülési terveket készíthetünk, így teljesen szabadon repülhetünk majd.

Kapunk változó időjárási körülményeket, illetve napszakváltást is. Egyelőre rejtély, mikor érkezik a játék.

3.
3.
Juha
Oké, az előzőt lelőtték (nem is baj, f2p, egyike kevés játékoknak, ahol vettem két gépet, de pofátlan arculcsapása volt az FS sorozatnak), most, hogy "kész van" kezdik újra? Ha ugyanaz a mikro(/makro)tranzakciós fos lesz, akkor nálam érdektelen. Az Fsx deluxe mai napig szinte full áron megy, ráadásul az ingyenes modok mellett ha valami komolyabb kiegészítőkkel is játszanál, akkor nyúlj be mélyen a zsebbe. A perifériáról nem is beszélve (a Saitek-nek vannak "olcsóbb" megoldásai, de a pedálon és a kormányon kívül az összes tönkremegy fél év alatt: műszerkijelzők, rádiópanel, bármelyik ifr-hez szükséges cucc), ezt egér+billel, vagy kontrollerrel irányítani bűnhődés, de önmagában egy jó joystick is kevésnek tűnik pár óra után.

Én dobtam a repszimeket egy időre, főleg helyhiány miatt, remélem lesz egy olyan megfizethető játék/rendszer, hogy visszatérjek rá, mert rengeteget tanultam ott akár az időjárásról is.
2.
2.
GAMEROD
Végre valami értelmes cím. Már nagyon vártam hogy visszatérjen a sorozat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...