E3 2019: Bemutatkozott az Elden Ring

  • Írta: szlav
  • 2019. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Igaznak bizonyultak a szivárgások, George R. R. Martin és Hidetaka Miyazaki valóban egy közös történettel rukkoltak elő. A Souls-széria áthallásait pedig kilométerekről is kiszimatolnánk.

A korábbi pletykáknak és a kiszivárgott poszternek köszönhetően sejthettük, hogy megmutatja magát a FromSoftware legújabb játéka is, a Microsoft konferenciája pedig nem okozott csalódást. Valóban George R. R. Martin közreműködésével érkezik az Elden Ring néven emlegetett projekt, melynek első, sötét hangulatú trailerét már most megtekinthetitek.


8.
8.
Dízel
#3: Milyen story te agyalágyult? persze hogy volt story, meg npc-k meg stb. de ezt beállítani úgy mintha lett volna story.. :D vicc. De mondom, nekem ez tökéletesen elég volt a dark souls-ba, de azért ne csinalj magadból idiótát.
6.
6.
SLi
Azért remélem hogy martin meg tudja ugorni a from software világhírű íróinak szintjét XD

CsAk AzÉrT MeRt NiNcS aZ ArCoDbA tOlVa, 100x JoBb MiNt mInDeN MáS JáTéK SzToRiJa

jóisten, souls rajongók a rick and morty fanok szintjén vannak
5.
5.
Dark_Temptation
#1: Gratulalok. Nem hogy a nap, de a het debil cimet megnyerted. Az megvan hogy vagy 100x jobb story van egy souls jatekban mint a mostani fos rpgben?
4.
4.
#1: Siman lehet marketing, mert mindenki ismeri a tronok harcat. Jo odairni a nevet.
3.
3.
gorbesz
#1: Milyen hiba. Felszines vagy. Attol hogy nem tolta az arcodba a scriptelt atvezetoket igenis van sztori souls gamekben!!!
1.
1.
Dízel
Jó ég mi lesz ez!! Szerelem lesz úgy érzem... Végre egy From Software játék is kap olyan storyt RR martinnak köszönhetően hogy ezzel az egyetlen hibáját ez eddigi játékaiknak is kiküszöböli. Bár én a pl a dark souls 3ba le se szartam. Az ugy volt tökéletes ahogy volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...