E3 2019: Jövő év végén érkezik az új Xbox

2020 karácsonyán már sokaknál ott heverhet a Microsoft következő generációs konzolja, amelyet jelenleg csak Project Scarlett néven emlegetnek. Fény derült arra is, hogy milyen erősségű hardverre számíthatunk.
  • Írta: szlav

Kommentek

#30
#20: Mert occo pénzért volt :)
#29
Gameplayeket mèg mutathatnak az Inside Xbox műsor alatt is.
#28
#27: :D
#27
#26: Evőkanál=évek óta
#26
Én bizakodva várom a következő Xbox generációt.Streaming+Új Xbox a tv alatt és ott és akkor játszol amikor akarsz.(igen tudom a remote playt a Sony-nal de azért a MS szerverei fényévekkel jobbak).Az felvásárolt stúdiók pedig már jövőre bemutatják a játékaikat(a ninja thery ha nézzétek volna az E3-ra akkor mondták hogy a most bejelentett játékunkon már evőkanál óta dolgoznak). Exkluzívok+Bitang erő (remélem :P)
#25
#23: Ugyan így vagyok vele. Bekapcsolom arra az évente 1-2 játékra azzal elvagyok. Minden másra ezerszerinkább pc vagy box. Ráadásul az a évente 1-2 játék is csak az utóbbi pár évre igaz...
#24
#18: Az one hűtése viszont jó lett. A 360-om is jól bírta az elmúlt 10 évet (joy is) lehet van benne egy kis szerencse faktor, meg hogy néha bizony ki kell pucolni ezeket a vackokat is ;-)
#23
Nem vagyunk egyformák. Van X-em és Pro-m is. A PS-t 6 hónapja be se kapcsoltam...
#22
#21: Pontosan :)
Hiszen az eladási darabszámokat nézve,mindig egy
Sony ex vezeti a listákat!Oh wait!!!
Meg az is rendben,hogy csak ők mutogathatnak 4-5évig egy indie címet vagy interaktív dvd-t,de mindenki más cím készüljön el bejelentés után két hónappal!
#21
#19: És akkor megint eljutottunk oda hogy azon az évenként 1-2 exen kívül nincs játék...:)
Blablabla blablabla...
#20
#19: Akkor miért Prót vettél?Jó lett volna a sima is!
#19
Kinem szarja le hány 12 K ban futtatja 600 fps el stb , ha értelmes játék nincs ra :D en pont ezert adtam el ,
Es vettem hellyette egy Ps4 Pro mert 20 x értelmesebb címek
Jönnek ki , mint a fos x re .. felesleges ez az ero fitoktatas :D
#18
#17: Megmutatták a 360nál is hogy el tudják ök baszni a hütést nem is kicsit, szóval elsö szériás nextgenekkel óvatosan.
#17
A 8k engem sem nagyon érdekel,kivéve,ha szemenkénti 4k lesz!Úgy emlékszem skálázott 8k hírnél ps5 esetében leolvadtak itt páran:)
A hűtés már bizonyították telefonban meg az X ben is!
Csak sokan még mindig 70liter folyadékban gondolkodnak.amiben úszik a ház! :)
Jövőre is lesz E3!!!Ott majd nagyobb szerepet kap a nextgen!
#16
#14: Én megmondom őszintén teljesen leszarom már, hogy mit csinálnak. Maradjon meg a game pass, nyomassák a szolgáltatásokat és kész. Abban, hogy az MS játékok többsége ilyen, nem fogok vitába szállni (persze, tudom, vannak kivételek...). De a game pass se amiatt érdekel, mert 5 nappal előbb játszhatom a világ egyik -számomra- legmonotonabb shooterét. Ami indie cuccokat bemutattak, plusz Psyhonauts 2 és társai viszont nekem bőven elég érv az aktív game pass előfizetés mellett. Rengeteg olyan cím van, ami 10-20 dollár körül mozog, és ha mindet meg akarnám venni, eladhatnám a fél vesémet. így az egyiknek az árából gyakorlatilag fél évig nyúzhatom kábé őket. Ha a MS ennyit tesz hozzá a "gamer életemhez", már köszöntem szépen nekik. Amire nagyon számítottam és nem volt és emiatt csalódott vagyok kicsit, az a Fable.
#15
#3: Vagy legyen mar vegre egy sajat VR szemuvege az XBOX-nak is, vagy tamogassa a WMR szabvanyt.
#14
A Microsoft már évekkel ezelőtt megértette, mi a titka az egyszerű játékos behúzásának. Számokat kell neki mondani. Manapság egy átlagos diák képtelen kiszámolni egy kocka térfogatát, de azt a leghülyébb is tudja, mi az a 8K, meg az a 120fps.
Ezt érti? Erre reagál a kis agya, meg a kis pénztárcája? Hát akkor mondjunk neki számokat! Neeeeeem kell gondolkodnia az egyszerű játékosnak, az nem jó!
Olyan történetközpontú játék, aminek a megértéséhez el kellene érni a 12 éves érzelmi és értelmi szintet? Mondanivaló? Erkölcsi tanulság? Ezt nem értik. De a számok könnyen megfogható dolgok. Azt a kis lurkó is vágja, és apu is tudja, hogy ez kell a gyereknek, ezért amikor meg akarja lepni, és látja a boltban, hogy 8K meg 120 fps, már érzi is a bal heréje lüktetésén, hogy ez kell az ő kis csemetéjének. Talán ezt nem fogja hisztizve a földhöz csapni, mint amikor eggyel korábbi iPhone-t kapott.
Ez a Microsot stratégiája, úgyhogy senki ne csodálkozzon az exkluzív játékok hiányán. A célközönség örül, hogy tud lőni és haladni egyszerre, ennél nagyobb szellemi kihívás nem kell neki.
#13
#12: +1 gyakorlatilag alig hangzott el használható információ de az a 4 szeres teljesítménynövekedés volt a legnagyobb röhej.

ugyanis kereken 6.0 teraflops névleges számítási teljesítményre képes a one x tehát a következő gépük 24 teraflop teljesítményt présel ki magából ??? Rendben nekem jó ők ezt állították innentől kezdve nekem ez az alap elvárás :)
#12
#7: Mert ez a meno.
Minden bullshit belekerult a marketing anyagba.
4* erosebb?
Hat persze.
Maga a konzol nem lesz nagy csak az az eszkoz ami az abszolut nulla koruli homersekletet eloallitja a huteshez...
A 120 fps?
Miben?
Egy 750-el siman meg van quake 2 alatt.
Vagy fortnite-ban low-n egy 1050ti-vel.
Illik ezt igy kezelni.
Ekkora bullshit gyujtemenyt.
Edes istenem....
#11
#10: 120 fps az 1080pben lesz. Ez meg sima liba lehet multiban pl, ha a gép valóban ennyiven erősebb lehet
A 8k is sima ügy lehet az id@xbox kb dosos szintű grafikával amiket mutogattak.
A konferencia után kijelenthető, hogy kb a Blar Witch volt ami érdekes a többiről hallottunk már amúgy is hogy lesznek + sajnos a msnak az egyetlen ütőkártyája a Game Pass De ez legalább brutális :)