E3 2019: Nem kapunk új Forzát idén

Habár a Forza-sorozat tiszteletét tette a Microsoft E3-as konferenciáján, vadonatúj epizódot nem kapunk idén: úgy tűnik, a Turn 10-nek több időre van szüksége ahhoz, hogy tökéletesre csiszolja a Forza Motorsport 8-at.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#15
Én a tuningra húztam volna a szám. Dlc-ként. A sok drift tartalom is idegesít, nemhogy az. Kb a 2. Halálos Iramban film óta ciki. Mi itt Barcikán rendszeresen kiröhögjük a parkolókban Hell-el a kézben a kipingált gagyituning ezer éves üszök E46, Vento, Stilo, 15 éves Civic mellett feszengő fiatalokat. Ők a “kistorettoék”. :D Legyen egy autó igényesen megpiszkálva, legyen mögötte kiemelkedő mérnöki munka, de kívülről csak annyi legyen ráaggatva, amit az aerodinamika/hűtés megkíván. Minden más csicsa, terpeszkerék, aszfalton húzott has, matrica erdő mosolyt csal az arcra... :D
#14
#13: *Forza 4 számomra...
#13
Az az igazság, hogy így lehet fogok is vele játszani. Az egész forza számomra annyira gyermeteg, hogy ilyen lego-s köntösben rendesen szimpatikussá vált.
#12
A Hot Wheels is vagány és jópofa volt és ez is. Ezt már rögtön a HW Dlc után felvetettük. ;)
A Horizon 4 arcade pörgésébe teljesen passzol. Kár, hogy csak Lego Champions-ös. Szívesen meghajtanám a két Technic Porsche-m, a Bugattim és a Creator Mustangom a tv képernyőn is. :DDD
#11
#2: Nem tudom, az előzőek FH nem tetszettek de ez nagyon tetszik. Azt nem tudom, hogy bugos volt e eleinte de már nem az. Szerintem az lehet a bajotok, hogy már agyfaszig játszottátok magatokat forzával és uncsi. Ilyen alapon ne legyen Forza, NFS, vagy GT-se mert uncsi és nem olyan mint rég és persze már én is szarrá játszottam vele magam 20 éve :-D
#10
#3: Jdm dlc például,vagy valami import tuning,mert a Horizon szériára jó ideje jellemző,hogy az optikai tuning az autókon elég szegényes(lásd a honda crx küszöb például az első forza óta még valahogy nem került be).Van arra a 30 autóra body kit és ennyi a nagy átalakítás,ablak matrica még mindig nincs.Sorolhatnám,hogy milyen hiányosságok vannak és írtam is nekik már fórumon,írtam ticketet.A korrekt válasz az volt,hogy ok nélkül letiltottak,mert szóvá tettem,hogy tiszta bug a játék és a rongyos előrendeléssel játszhatatlan az egész.
#9
A Hot Wheels után azt hittem már nincs hova süllyedni. Elismerem, tévedtem.....

Ezután mi jön? Forza Horizon 5: Barbie: Race & Ride
#6
Na,ezért nem játszok már a 4.résszel....
#5
#4: Én úgy látom, hogy a FH szintje lassan közelít a 10 éves gyerekekhez. Ettől függetlenül én a 4-gyel jól eljátszogatok. Tetszik, hogy jól be lehet lőni a nehézséget.
De a LEGO kicsit tényleg sok.
#4
#3: Mi más? Ezer meg egy lehetőség, de pont nem ilyen legós baromság. Nincs elég legós játék a világon?

Pl. egy KGST autós pakkot egyik autós játék se mert még bevállalni, rég itt lenne az ideje Trabantozni, Ladázni, Volgázni.

De az 50-es, 60-as 70-es évek amerikai cirkálói is elhanyagolt téma, nem beszélve a 2. világháború előtti gépekről. a 21 ezer köbcentis Fiattól a 16 hengeres gépszörnyekig telis-tele van érdekes autókkal az a korszak is.
#3
#2: Nekem a h3 tetszett, most majd megnézem ezt. A dlc szerintem full jópofa. Ez nem azt jelenti, hogy meg is veszem, de mi más dlc kellene egy ilyen játékba?
#2
Ez a Forza Horizon 4 eddig a leghitványabb Forza.Nem elég,hogy az első másfél hónapban játszhatatlan volt erre még rátettek még egy lapáttal ezzel a ratyi dlc-vel.Bánom,hogy előrendeltem anno.
#1
Engem nem zavar, csak pár hónapj lett Boxom, kb 5 részt be kéne pótolnom...