E3 2019: Wolfenstein - vérgőzös nácivadászat

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 10.
  • Videó
Link másolása
A MachineGames ezúttal sem hazudtolja meg magát, így a Wolfenstein: Youngblood hiába lesz csak egy mellékszál, valójában pontosan ugyanazt a brutalitást kínálja majd, mint a főbb részek.

A Wolfenstein: Youngblood július 26-án jelenik meg Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játékban az eltűnt BJ Blazkowicz lányai kapják a főszerepet, akik a '80-as évek megszállt Párizsában mészárolják halomra a nácikat.

A Bethesda konferenciáján egy rövid említés erejéig a VR-os Wolfenstein: Cyberpilotról is szó esett, így megtudtuk, hogy ez a mellékág is júliusban jelenik meg, PC mellett PS VR-ra is.

16.
16.
Dízel
Ez a meches. szétpancelozott szuperkatonás vonal kurva unalmas már. több misztikum, és több náci tudosos, szektás dolog kéne. Túlpörgetik ezek a barmok.
11.
11.
Heldengeist
#5: A Doom egy budget kategóriás agyatlan vérengzésnek jó, de igen hamar kifárad. Csak a maga kategórájában esz meg mindent reggelire, de a teljes FPS műfajt tekintve még ebben a generációban sem egy toplistás darab.
10.
10.
Falcon
Én mind a kettőt megveszem és imádom is minden doom és wolfenstein a polcomon van de a doom-ban azt értékelem hogy számomra a generáció leddigi legjobb multiját tették le az asztalra a wolfenstein meg csak single kampály
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...