Dreamfall: The Longest Journey a Steam-en is

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Az utóbbi időben nem egy e-mailt kaptunk azzal kapcsolatban, hogy miként lehetne beszerezni itthon a Dreamfallt - nos íme egy remek alternatíva!
Az utóbbi időben nem egy e-mailt kaptunk azzal kapcsolatban, hogy miként lehetne beszerezni itthon a Dreamfallt - nos tisztelt Hölgyek-Urak, íme egy remek alternatíva!

Ugrás a galériához

Ugyanis a mostanság játékvásárlás terén igen népszerű Steam-en keresztül sokkal egyszerűbb megvásárolni és letölteni egy-egy játékot, mint ha külföldről hozatnánk be a posta segítségével. És még olcsóbb is. Sőt! A Valve van olyan rendes, hogy 10 kerek dollárral olcsóbban forgalmazza a Funcom kalandjátékát, így a Dreamfall ott nem 40, hanem csak 30 zöldhasúba fáj. Kell ennél több indító ok a vásárlásra? :)
8.
8.
nagi
Hááát.... még mindig olcsóbban lehet eBay-en alig használtat venni :D
7.
7.
Utys
Azért annyira ők sem jófejek. Carmack beszélt erről is az interjúban amit a Game Informernek adott. Semmivel nem kér kevesebbet a Valve kiadásért mint egy normális kiadó. Bár az elektronikus mivoltból adódóan így is jobb, de ezt eddig is tudtuk. Meg hát ha licenszelsz Source motort akkor még kevesebbet vesznek le tőled.

Akik meg komolyan adnak ki gémet azok mindenképpen dobozosan is terjeszkednek, mivel a nagy bevétel még mindig abból származik.
6.
6.
Tarathiel
Azért rendes egy dolog ez a steam, végülis pár éve még ez volt az elképzelt jövő most meg már igencsak itt van hogy tényleg jó lesz ez a netes letöltéses vásárlás.
5.
5.
skiz0
valóban, még valamelyik héten elképedve néztem, hogy mennyi új játék szerepel a Steam listáján...Bloodrayne, Prey, Call of Duty-k...FlatOut 2...rakat popcap-os játék...szóval durva...régen a Steam még a Valve-s játékokról volt híres főleg, dehát ma már mindenfélét meg lehet vásárolni...





xbox360: te miért offolod szét az összes hírkommentet? és mit akarsz ennyire fojesszal? :D

...jha, hogy te vagy ballcsy...de szinte sejtettem... :D
4.
4.
xbox360
ja és , hé!

Írjátok be ezt a gamekapocsi keresőbe:NCAA March Madness 07

Van egy új hír
3.
3.
xbox360
egyébként ez a játék meg van a barátomnak
2.
2.
xbox360
Valaki tudna segíteni???

"Fojesz"-el szeretnék beszélni , sürgös lenne az ügy
1.
1.
Utys
Nem rossz dolog. Jó hír. Mondjuk azért nem mindig olcsóbb, például a Flatout 2 kapásból drágább egy picit mint itthon a dobozos változat. (a dobozost meg nem lehett reggelni Steamen, vááááá). Meg a megújított design sem tetszik. Viszont ha nincs itthon a dobozos gém, akkor tényleg jobb a Steam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...