E3 2019: Nyugatra jön a Phantasy Star Online 2

  • Írta: szlav
  • 2019. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Japán egyik legnépszerűbb online játéka, a Phantasy Star Online 2 jövőre nyugaton is tiszteletét teheti, mégpedig Xbox One-on. Az MMO ráadásul mindenki számára teljesen ingyenes lesz.

Nem mai játék a Phantasy Star Online 2. A Sega először 2012-ben indította el a Phantasy Star univerzumában játszódó PC-s MMO-t Japánban, ami egyből hatalmas sikerré is vált. 2013-ban PS Vitán, 2016-ban pedig PlayStation 4-en is újabb átiratot kapott a játék, tavaly pedig Nintendo Switchen tette tiszteletét. Hiába azonban a sokféle verzió, egyik sem jutott el Európába vagy Amerikába.

Ez azonban hamarosan megváltozik (Amerikában legalábbis biztosan), hiszen 2020 tavaszán már az óceán túloldalán élők is kipróbálhatják a játékot, mégpedig Xbox One-on. A nyugati verzió teljesen ingyenes lesz, így tehát a játékosok kötöttségek nélkül ugorhatnak bele az akár 12 fős online küldetésekbe. Egyelőre hivatalos információ sajnos nem érkezett arról, hogy a játék Európában, a Közel-Keleten, illetve Afrikában is játszható lesz-e. Mi mindenesetre szorítunk érte.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...