E3 2019: Elsweyr lángokban áll

  • Írta: szlav
  • 2019. június 10.
  • Videó
Link másolása
A Bethesda konferenciáján természetesen nem maradhatott el a The Elder Scrolls Online és a Legends sem. Mindkét cím Elsweyr távoli vidékére, a khajiit nép szülőhazájába vezet minket.

Dúl a háború Elsweyr napsütötte földjein, hiszen amellett, hogy itt játszódik a The Elder Scrolls Online legújabb nagy expanziója, a The Elders Scrolls-univerzum kártyajátéka, a Legends is a khajiit szülőföld tematikájára épít.

A Bethesda az E3-as előadása során egy látványos mozis előzetessel kedveskedett az MMORPG rajongóinak. Lássuk tehát, hogy Tamriel hősei miként veszik fel a harcot egy félelmetes sárkánnyal!

És ha már sárkányokról van szó - biztosak vagyunk benne, hogy a The Elder Scrolls: Legends legújabb expanziója, a Moons of Elsweyr sem fog hiányt szenvedni bennünk. A június 27-én debütáló csomaghoz is kaptunk egy jópofa kedvcsinálót. Íme:

A színpadon feltűnt a Bethesda másik mobiljátéka, a The Elder Scrolls: Blades is. A zsebben is elférő kaland idén ősszel Nintendo Switchre költözik, de a jelenlegi játékosok is kaptak némi újdonságot. Már most elérhető ugyanis a játék legújabb frissítése, amely többek közt egy új küldetéssorozattal bővíti azt. Ja, és említettük a sárkányokat? Jut belőlük itt is!

1.
1.
Extol
Általában a balliszta jó a sárkányok ellen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...