E3 2019: A Devolver ismét hozta a formáját

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogyan azt az előzetes hírekből már tudni lehetett, a Devolver megint egy kellően elvetemült konferenciaparódiával jelentkezett, de persze azért az átvezetőkben szakítottak némi időt öt rövid trailerre is.

A korábbi évek bevett gyakorlatához hasonlóan ezúttal is egy közel 20 perces showműsort kaptunk, melynek főszereplője ismét Nina Struthers volt, aki nem csak kitöltötte az előzetesek közti műsoridőt, hanem egy - igencsak véres - görbe tükröt is állított az egész rendezvénynek; volt belülről felrobbanó ember, drámaian eltúlzott marketinges duma és persze a történet sem zárult le, jövőre ismét ott lehet a Devolver az E3-on, és érkezhet a folytatás.

Ami viszont a bemutatott játékokat illeti; bemutatkozott a Devolver Bootleg, mely lényegében Devolver "legsikeresebb címeit" fogja össze egy csomagban. Ez egészen konkrétan az alábbi nyolc játékot jelenti:

  • Enter the Gun Dungeon
  • Hotline Milwaukee
  • Ape Out Jr.
  • Shootyboots
  • Luftrousers 3
  • Super Absolver Mini: Turbo Fighting Championship
  • Catsylvania
  • Pikuniku Ball-Stars


A Devolver Bootleg kizárólag a Steamen érhető el, melynek amúgy is kedvező ára most kerek 1 százalékkal van leakciózva, szóval aki kíváncsi a felsorolt játékokra, annak érdemes sietnie a beszerzéssel, vagy… vagy később fizethet majd 4 centtel többet.

Az új játékok közül elsőként Fall Guys: Ultimate Knockout került bemutatásra, mely egy sajátos battle royale-cím lesz, ahol a 100 apró kis színes játékos elsősorban nem egymás ellen fog küzdeni, hanem a különböző akadályok és veszélyek elkerülése lesz a fő feladatuk. Az akadályok pedig rendkívül sokfélék lesznek; az óriás gördeszkától kezdve, a gigacsúszdán át, egészen a tojásfutásig szinte minden furcsa kihívással találkozhatunk majd.

A Wipeout, vagyis a nálunk Lehetetlen küldetés címen futó műsor hangulatát idéző Fall Guys: Ultimate Knockout PC-n és PlayStation 4-en lesz elérhető majd valamikor 2020 elején.

Másodikként a már korábban bemutatott Carrion kapott egy újabb előzetest. A Phobia Game Sudio 2D-s horrorjátékában egyfajta fordított élmény vár majd játékosokra; a szokásos felállással szemben ezúttal nem mi leszünk az űzött vadak, hanem éppen ellenkezőleg, a csápos szörny bőrébe bújva lehetőségünk lesz levadászni az elölünk fejvesztve menekülő túlélőket. A Carrion a jelenlegi tervek szerint 2020-ban érkezik majd PC-re.

A harmadik játék igazán furcsa, ám a Devolver előadásába teljes mértékben passzoló cím lett. A frissen bemutatkozó Enter the Gungeon: House of the Gundead alkotás ugyanis nem jelenik meg egyetlen otthonról elérhető platformra sem, hanem kizárólag csak játéktermi gépekre érhető majd, valamikor a jövő év során.

Végül pedig a már tavaly megjelent The Messenger ingyenes DLC-je is kapott egy rövid trailert, melyben a retro akció a trópusokra látogat majd, és a hatalmas viharoké, valamint a tengeri összecsapásoké lesz a főszerep. A The Messenger: Picnic Panic július 11-től lesz elérhető Nintendo Switchen, PC-n és PlayStation 4-en.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...