E3 2019: Gameplay videón a Bloodlines 2

Az elmúlt hónapokban már bemutatkoztak a fontosabb klánok és kaptunk egy bejelentő trailert is, ám a játékmeneti felvételekre egészen mostanáig várnunk kellett. Mozgásban a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2.

Kommentek

#5
#4: Az Bloodlines 1 nagy erőssége volt a karakterek és dialógusok kidolgozása, valamint a kiváló szinkron, jó lenne ha itt is rágyúrnának.
#4
Sokminden nem derült ki, a voice mondjuk nagyon szar. Rámehettek volna jobban a szövegre meg beszedhangokra. barátok közt szint.
#3
#2: Az akció jónak tűnik a videó alapján, nekem a Condemned harcrendszerének stílusa ugrott be a látottak alapján. Reménykedjünk, hogy emellett rendesen kidolgozott RPG rendszer is lesz benne. Engem az se érdekelne ha mocskosul zavaros és túlzottan komplex lenne a szerepjáték rész, CSAK KAPJUNK MÁR EGY IGAZI RPG-T.
#2
Ez pedig a bővített videó:

https://www.youtube.com/watch?v=OkcNFoW5dzs
#1
"A Ventrue-klán, a Toreador-klán, a Tremere-klán és a Brujah-klán bemutatkozója után..." - közben jött videó a Malkavian klánról is. És ezzel le is zárult, elvileg ez az 5 klán lesz.

A trailerről: csak remélni merem, hogy méltó folytatás lesz, nekem ebből a videóból még nem sok derült ki. Ebből még bármi lehet.

A klán koncepció egész jó, bár fura lesz thinblood-nak lenni. Ezért is lesz csak 2 diszciplína klánonként, és a 3.-dik képesség pedig 3 thinblood képességből választható majd.