E3 2019: A Netflix készíti a The Divison-filmet

Ugyan egy ideje már kapható a The Division második része, de jó pár friss tartalom érkezik majd a játékhoz, így nem meglepő, hogy kapott néhány percet a mai E3-as előadáson. És végre a mozifilm kapcsán is kiderült egy fontos részlet.

Először is kezdjük azzal, hogy ha még nincs meg a játék, de szemezel a megvételével, akkor most a héten egy ingyenes hétvége keretein belül kipróbálhatod majd a The Division második részét. Az akció június 13. és június 16. között tart.

Előzetest kapott a júliusban jelentkező első LDC-epizód, ami Washington külvárosában játszódik majd, így ellátogatunk a nemzeti állatkertbe, a helyi egyetemnél is tiszteletünket tesszük, és az erdők borította természetben is lesz majd dolgunk.

A második epizód valamikor ősszel fut be, The Last Castle címmel és a Pentagonba látogatunk el, hogy biztosítsuk a kormány több titkos dokumentumát is.

A harmadik, egyben utolsó felvonás pedig a Homecoming címre keresztelt csomag lesz, amiben Brooklynban, a Coney Islanden lesz dolgunk. Itt folytatunk majd embervadászatot a korábbi Division-ügynök, Aaron Keener, vagyis Vanguard után, aki a veszélyes Greet Potion vírus birtokában azt tervezi, hogy destabilizálja a még megmaradt és valamennyire civil keretek között működő világot. 

Alakul a The Division-film

Végre hírt adott magáról a mozifilm is, ami végül a Netflixnél kötött ki. Az adaptációt még 2016-ban jelentették be, azóta viszont mindössze annyi hír érkezett, hogy Jake Gyllenhaal alakítja majd a főszerepet, miközben a film producere is, majd később kiderült, hogy Jessica Chastain is csatlakozott a stábhoz. 

A projektet eredetileg a Traffic rendezője és forgatókönyvírója, Stephen Gaghan vitte, majd átkerült az egész a Deadpool 2 rendezőjéhez, David Leitchhez, a szkriptet pedig végül az Agents of S.H.I.E.L.D.-en is dolgozó Rafe Judkins jegyzi majd.

Azt továbbra sem tudni, mikor debütál majd a streamingszolgáltatónál a filmváltozat.

1 komment - szólj hozzá!