E3 2019: Kártyajáték Középföldén

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 11.
  • Videó
Link másolása
J.R.R. Tolkien világa ellátogat a kártyák birodalmába. The Lord of the Rings: Adventure Card Game címmel a Gyűrűk Ura-kártyajáték is előkerült az E3 forgatagában, melyhez még egy előzetest is kaptunk.

A Hearthstone, a Gwent vagy bármilyen egyéb konkurenshez képest a készítők szerint a The Lord of the Rings: Adventure Card Game képes lesz rengeteg újdonságot mutatni a műfajban, mivel a szokásos PvP, azaz a játékosok közt dúló harci felállás helyett ezúttal az egyjátékos és a co-op kalandokon lesz a hangsúly.

A fejlesztés mögött álló Fantasy Flight Interactive vezetője, Timothy Gerritsen elmondása szerint az egész csapat hatalmas rajongója Tolkien írásainak, és mint „elkötelezett Gyűrűk Ura-rajongók, arra törekszünk, hogy a játékot szigorúan a Tolkien által létrehozott világból gyökereztessük”.

A játékosoknak 30 kártyából álló paklik gyűjtésére lesz majd lehetőségük, melyek mindegyike három olyan ikonikus hőst tartalmaz legalább, mint a Gandalf, Legolas vagy Aragorn. A játék Bilbo hazatértétől veszi fel a történet fonalát, és Frodo útnak indulásáig kísérhetjük figyelemmel az eseményeket olyan legendás helyszínek érintésével, mint Völgyzugoly vagy a Ködhegység.

A játék a Steamen Early Access-státuszban már elérhető, míg PlayStation 4-en augusztus 8-án esedékes a hivatalos rajt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...