E3 2019: Itt a távol-keleti Stronghold: Warlords

  • Írta: szlav
  • 2019. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott a Stronghold-széria következő felvonása, a Warlords. Ahhoz, hogy Ázsia urává válhassunk, szükségünk lesz szövetségesekre - itt jönnek a képbe a hadurak.

A Kinda Funny Games showján a Firefly csapata végre bemutatta a Stronghold-játékok következő darabját, amely a Warlords alcímet kapta. A helyszín a messzi Kelet lesz, ahol Japán, Kína, Mongólia és Vietnam seregei felett vehetjük át az irányítást.

A Warlords érdekessége, hogy néhány 4X-elemmel is találkozhatunk a játékban, sőt a hadurak bevezetése lesz az egyik legfontosabb új játékmechanika. Mindent megkapunk majd, amit egy hagyományos Stronghold-játéktól elvárnánk, de a seregek irányítása mellett a mi feladatunk lesz a birodalom menedzselése is. Ehhez egy új erőforrás társul majd, a diplomáciai pontok, amelyet kormányépületek felhúzásával szerezhetünk majd.

Egy erős, nagy befolyással bíró vezető pedig könnyen találhat majd szövetségeseket a régió hadurainak a személyében. Ezek a kiskirályok többféle módon segíthetnek minket. Némelyikük az alapanyagok utánpótlásával támogat majd, de akadnak olyanok is, akik harcba szállnak az oldalunkon, akár helyettünk megvívva a csatákat.

A Stonghold: Warlords 2020-ban érkezik PC-re.

4.
4.
hedzsooo
#3: Pedig a Strnghold 1-2 óta ennek a legjobb a grafikája, nekem nagyon bejön, + az újítások is nagyon jól hangzanak!!! ;D

Csak 2 dologra kellene majd nagyon odafigyelniük még a játék megjelenése előtt: ne legyen nagyon bugos, + jól legyen optimalizálva, akkor tuti jók lesznek az értékelések, visszajelzések a játékról! :-)
3.
3.
B-Shaggy
Hubazzeg, az előbb nem volt időm a videót megnézni. Nekem nagyon nem jön be ez a grafika.
2.
2.
manderel
Az ázsiai hadszíntér nem mozgat meg, de egy új, jól sikerült Stronghold résznek nagyon örülnék.
1.
1.
B-Shaggy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...