E3 2019: Akcióban a Forza LEGO DLC-je

  • Írta: szlav
  • 2019. június 11.
  • Videó
Link másolása
A Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions kiegészítőjét elnézve simán el tudnánk képzelni egy új, önálló versenyjátékot is a kockabirodalomban. A korábbi előzetest követve érkezett némi játékmenet is.

A Microsoft konferenciáján kiderült, hogy idén nem jelentkezik új résszel sem a Forza Motorsport, sem pedig a Forza Horizon sorozata. Egy vadiúj trailert azonban láthattunk a Forza Horizon 4 legújabb DLC-csomagja kapcsán, ami a LEGO Speed Champions verdáit hozza el a játékba. Érkezett azóta egy tartalmas bemutató a játékmenetből is, a látvány pedig egészen pazar.

A kiegészítő olyan verdák építőkockás változatát hozza majd el, mint a McLaren Senna, a Ferrari F40 Competizione, vagy az 1967-es Mini Cooper S Rally. Természetesen számos új verseny és kihívás vár majd ránk, de ez nem minden! Ahogy a videón is látszik, egy teljesen új zónával bővül majd a Forza Horizon 4 világa, ez a hely pedig teljes egészében LEGO tematikájú. Találkozhatunk majd itt trükközésre kialakított parkkal, egy LEGO-várossal, repülőtérrel, egy UFO-becsapódás helyszínével, a kalózok rejtekhelyével, és sok más érdekességgel.

A Forza Horizon 4: LEGO Speed Champions június 13-án érkezik 20 dolláros áron.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...