E3 2019: Csak jövőre jelenik meg a Twin Mirror

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 11.
  • Csúszás
Link másolása
A Bandai Namco és a Dontnod Entertainment egy hivatalos közleményben megerősítette, hogy a csapat új játéka, a Twin Mirror nagyot csúszik és csak jövőre jelenik meg.

A tavalyi Gamescomon mutatkozott be a Life is Strange alkotóinak új játéka, a Twin Mirror, ami az eredeti tervek szerint 2019 elején jelent volna meg. Ezt nem tudta tartani a stúdió, így a Bandai Namco megerősítette, hogy elhalasztják a premiert, és a cím csak valamikor 2020-ban mutatkozik be. Hogy az epizodikus megoldást ez a változás érinti-e, az sajnos nem derült ki.

A játék története egyébként a nyugat-virginiai Basswood városban játszódik, ahova főhősünk, Sam azért érkezik, hogy részt vegyen legjobb barátjának a temetésén. Egy nemrég lezárt kapcsolat miatt Sam rendkívül lehangoltnak érzi magát, amin csak tovább ront az újbóli találkozás a szülővárosában élő, rég nem látott barátaival. A dolgok azonban akkor kezdenek visszafordíthatatlanul rosszabbá válni, amikor Sam másnap a szobájában ébred emlékezetkieséssel és vérrel borított inggel. A játékos feladata, hogy kiderítse, mi történt az előző este. 

A játék PC-s kiadása a megjelenést követő első 12 hónapban Epic Games Store-exkluzív lesz, de a Twin Mirror PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...