E3 2019: A Konami leleplezte a PES 2020-at

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Ráadásul egy előzetest és egy szeptemberi megjelenési dátumot is kaptunk a bejelentés mellé. A Pro Evolution Soccer 2020 elsősorban az eSportrajongókat célozza, és könyörtelen hitelességével próbál majd hódítani.

A fejlesztőcsapat szorosan együttműködött egyébként Andrés Iniestával, hogy minél realisztikusabban tudják átültetni a valós stratégiákat és mozdulatsorokat a játék világába. A PES esetében mindig kifejezetten hangsúlyos volt a hiteles ábrázolás, mely ezúttal is kiemelt szerepet kapott; a játékban reálisan mutatják majd be a játékosok hibáit és gondatlanságait, melyeket kénytelenek leszünk kihasználni a győzelem érdekében.

A játékmenetet illetően számtalan újítással találkozhatunk majd; teljesen újradolgozták a labda fizikáját, illetve jön a kontextusfüggő rúgáspontosság, a realisztikusabb védelem és a korszerű szerelési manőverek.

A grafikát illetően is jókora előrelépésre számíthatunk a legutóbbi epizódhoz képest; teljesen új alapokra ültetik át a játék fénykezelését, javítottak a karakterek modelljein, lényegesen szebb lesz a gyep, és az átvezetők is sokkalta realisztikusabbak lesznek.

A PES 2020 szeptember 10-én rajtol el PlayStation 4-en, Xbox One-on és a Steamen.

2.
2.
SLi
Messi? Iniesta?
valaki szólhatna nekik hogy már nem 2014 van
1.
1.
Cambi
Végre fejlesztették az ML-t! :D Ez nagyon várós lesz idén is...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...