E3 2019: Itt nézd vissza a Nintendo Directet!

  • Írta: szlav
  • 2019. június 11.
  • Rendezvény
Link másolása
Klasszikus konferenciával ugyan idén sem készül a Nintendo, de egy előre összeállított Nintendo Directet azért így is kapnak a japán játékóriás rajongói. Nézzétek ti is velünk a 18 órakor kezdődő műsort!

Hamarosan megkezdődik a Nintendo Direct. Bizony, ismét egy külsős livestreamet kapunk, amely során egy előre összeállított videó keretein belül ismerkedhetünk majd meg a közeljövő switches újdonságaival.

Abban biztosak lehetünk, hogy a Pokémon: Sword & Shield nagy szerepet kap majd a reflektorfényben, bemutatkozik az új Animal Crossing, láthatjuk majd a remasterelt The Legend of Zelda: Link’s Awakeninget, a Marvel Ultimate Alliance 3-at, a Luigi's Mansion 3-at, a Super Mario Maker 2-t és talán becsúszik egy-két meglepetés is!

Update! A műsor véget ért, íme, a videó:


7.
7.
nomcsa
A BoTW sequellel nekem megnyerték az E3-at.
6.
6.
Elijah Baley
Okés direct volt szerintem. Csak azt sajnálom hogy megint csak a következő 6-8 hónap megjelenéseit fedte le. Még ha soká is jön azért egy új trailert vagy valamit elviseltem volna az Smt V-böl vagy a Metroidból. Talán majd az év végi directben.
4.
4.
Yanez
A Contra tök jól fest! Köll!
3.
3.
Yanez
#1: Amit biztosan tudok, hogy jön majd valami amiben Mario tuti benne lesz. Legyen az játék, étel vagy mesterséges kolera.
2.
2.
Darksiders84
#1: Azt ígérték nem kell még egy generációt várni de szerintem nem lesz még.
1.
1.
Kraudo
Remélem jön valami új Zelda bejelentés és nem egy remake féle..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...