E3 2019: A Pokéball Plus és a Sword & Shield esete

  • Írta: szlav
  • 2019. június 11.
  • Hír
Link másolása
A Pokémon Sword & Shield is támogatja majd a Pokéball Plus labdakontrollerét, de nem úgy, ahogy azt elsőre gondolnánk. A Let's Go Pikachu & Eevee-hez tervezett pokélabdával egy extra fícsörhöz férhetünk majd hozzá.

Meg kell hagyni, Shinya Takahashi tényleg elég titokzatos volt, amikor a Pokémon Sword & Shieldről beszélt a Nintendo Direct adásában. A Nintendo menedzsere elárulta, hogy a labdaszerű Pokéball Plust is használhatjuk majd a franchise legújabb darabjában, de nem hagyományos irányítóként.

Helyette elraktározhatunk majd egy zsebszörnyet az apró eszközben, így effektíve magunkkal vihetjük kedvenc pajtásunkat a nagyvilágba. Na de miért tennénk ilyet? Hát igen, ez az, amit egyelőre mi sem tudunk, de Takahashi szerint valami jó dolog fog történni. Jelenleg kénytelenek vagyunk hinni neki.

A közvetítés során egyébként a várakozásokkal ellentétben nem sok szó esett a Sword & Shieldről. A napokban azonban várhatunk majd gameplay felvételeket, ugyanis a Nintendo Treehouse streamjében előveszik majd a november 15-re datált játékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...