E3 2019: Év végéig lesz heti ingyen játék az Epicnél

A platform indulásakor még kétheti rendszerességgel érkeztek az ingyen bezsákolható címek, ám a májusi Epic Games Store Mega Sale óta már hetente kapunk új játékot, és úgy néz ki, hogy ez 2019 végéig így is marad.

Kommentek

#66
#63: Van lovad?
#65
#63: Igen, teljesen igazad van, én vagyok a naiv hülye, aki próbál értelmes hangnemben beszélni olyanokkal, akikkel nyilvánvalóan nem lehet. Lásd ezt az esetet, crytek egymillió-hetvenhetedszerre sem fogta fel a mondandóm lényegét, Pacsirta 3-4 hozzászólásom alapján olyan jellemrajzot készített (teljesen tévesen btw), mintha ő lenne a pszichoanalitikusok ősattya, és lehetne még folytatni a sort pár emberrel. Mostantól max annak a 3-4 embernek a hozzászólásaira reagálok, akikkel lehet is konstruktív beszéletést folytatni, mert ezekkel a jómadarakkal ellentétben nekem van szociális életem, vannak barátaim, teljesen felesleges az időmet ilyen nolife egyénekre pazarolni.
#64
#62: Annyira egy kaptafa minden kommentje nem lepne meg ha csak valami primitív AI lenne ami szűkös szókincsből random dobja össze a kommentjeit hogy odefossa.
#63
#60: Ez itt a Gamekapocs, ha ide kommentelsz, két lehetőséged van:
1. Tőmondatokban, egyszerű szavakat használva írod le a véleményedet.
2. Azt és úgy írsz, ahogy akarsz, és utána magasról teszel rá, hogy mit fröcsögnek még a többiek.

Én az utóbbit választottam, van 4-5 tag, akinek a hozzászólását már el sem olvasom, ha látom a nevét, ugrok a következő kommentre.
Ha ezen az oldalon vannak érveid, meg tudod őket fogalmazni normálisan, és utána számonkéred, hogy miért hagyják azokat rendszerint figyelmen kívül - mintha semmit nem értettek volna meg belőle -, akkor teljesen biztosan megkapod, hogy magas lóról beszélsz.
#62
#61: Érdekel szerinted itt bárkit is a véleményed, mondandód te hiteltelen narancsagyú troll senki? :)
Még mindig:

https://m.imgur.com/a/uXfdk
#60
#58: Nem olyan magas az, elhiheted;) Viszont a szövegértéshez azért tudtommal nem kell diploma, de még érettségi sem. Az az érdekes, hogy fogalmazni tudtok (mmint nagyjából mindenki, aki széttrolkodja az oldalt), nem is rosszul, akkor gondolkodásra már miért nincs idő/energia?
#57
#55: Az indie piac virágzik magán kiadássokal is, de az ilyen mételyes trollok mint te úgyse értenek hozzá.
#56
#55: Én aztán nem aggódom a játékipar fennmaradásáért, pusztán rávilágítottam, hogy vásárlók nélkül nem igazán létezne az iparág. Nagy kiadók alatt pedig értelemszerűen az olyan okádék cégeket értem, mint az EA vagy az Activision, esetleg az Ubi, bár náluk akad 1-1 jobb cím azért, de a profitorientált gondolkodás ott is kirívó. Ezen cégek nélkül szerintem bőven menne tovább a játékipar, ahogy film is létezett Hollywood előtt, sok közülük máig tananyag. Mivan ezen az oldalon senki nem járt középiskolába gyerekek, hogy ilyen nehéz értelmezni egy 3 mondatnál terjedelmesebb szöveget? Mi lenne veletek egy Freud szöveg értelmezésénél basszus?:D
#54
#52: Ilyet soha sehol nem írtam. Torrentezek: filmeket ,sorozatokat. Csak játékot már nem,mert nincs rá szűkség.
#53
#51: Mert abbahagytam a game warez lassan 4 éve.Kezdtem azzal hogy win 10-et vettem anno 40k-ért.

Régen amikor tanultam (vagyis helyesen amikor iskolába jártam) rengeteg időm volt suli után game hétvégén game minden játékot torrenteztem egyből végigvittem és stopperrel mértem a gametimot és amint vége volt telpofával beirtam a fórumába mennyi idő volt és már toltam is a következő lewarezolt játékot..
Hetente 20-30 játékot vittem végig.
Most meg 12 órázás mellett? Évente ha 40 lepereg amiből 30 1-2 órás walking sim már sokat mondtam.

Meg most már minek warezoljak ha látod ingyen hozzájuthatok legális forrásokból? Totálisan nincs értelme a wareznak manapság az a türelmetleneknek való senki másnak.
#52
#51: Feltűnően tagadja, hogy torrentezne... Túlságosan feltűnően.
#51
#49: Egyébként én csak azt nem értem és már megakartam kérdezni független ettől a vitától, amihez semmi közöm. Hogy miért nem torrentezed le a játékokat ami érdekel, minek vársz hónapokat, éveket rájuk? Csak azt ne mond, hogy azért mert a fejlesztőket akarod támogatni.)
#50
SLi
#47: nem vásárolta fel csak részesedése van
#49
#48: "Azzal van a baj, hogy leszólod azokat, akik akár 2000 ft-ot is mernek adni egy játékért" Látod! Erről van szó. Nagyon rosszul vagytok bekötve... Engem ócsároltok mindennek tituláltok állandóan támadtok, de amikor visszakaptok belőle direkt ,már nem tetszik ugyanaz...

Ez olyan dolog hogy valaki odaírja minden újhoz ment is a pre order.

Engem hol láttál odakommentelni ilyenekhez hogy meg is érdemled te gyökér ,minek hangoztatod hogy megveszed ,takarodj a gamekapocsról, erre vered magad stb? Én miért nem vagyok paraszt és tudom megállni a beszólást? Nem kell válaszólni
#48
#43: Huhh, b@szki crytek, megőrjítesz komolyan, mond, te hol voltál irodalom, nyelvtan órákon, hogy ilyen borzalmasan gyér a szövegértésed? Mégegyszer hangsúlyozom, NEM azzal van a baj, hogy bundle masterrace vagy, létezik, tegyed. Azzal van a baj, hogy leszólod azokat, akik akár 2000 ft-ot is mernek adni egy játékért, azt pedig nem vagy hajlandó beismerni, hogy vásárlók nélkül nem lenne ipar, mint ahogy sok-sok szakma is kihalt az elmúlt évtizedekben, mert nem volt rájuk igény. És nem, én sem vettem még teljes áron játékot soha, de mikor azt látom PS store-ban, hogy 15£(~5000 ft) az Elex, amit az egyik kedvenc csapatom készített, és tudom, hogy hosszú időre le fog kötni (így is lett, 50 órát raktam bele), hát hadd ne érezzem már magam szarul amiért meg mertem venni könyörgöm. És igen, látom mi zajlik körülöttem, egyet is értek veled, a játékipar jelenlegi (vagyis hosszú évek óta tartó) helyzete egy teljes katasztrófa, a nagy kiadók székházait a benne székelő öltönyösökkel együtt égetném porig, majd sóval hinteném be a helyüket. Nem vagyok hülye, látom, hogy ma már szinte nem kerül úgy aranylemezre egy játék, hogy az valóban kész is van, a mikrotranzakciók elől pedig legszívesebben a Holdig futnék. A probléma (és képmutatásod forrása) ott van, hogy ha most 2003-04-et írnánk, amikor még nem korcsosult így el minden, és neked ugyanannyi lenne a kereseted, mint most, te akkor sem lennél hajlandó egy petákot sem áldozni a hobbidra, hanem - bundle híján - letorrenteznéd, majd minden kapcsolódó hír alá odaböfögnél egy "remélem SKIDROW hamar feltöri" kommentet. Látod, ez itt a probléma, nem az, hogy te bundle-re vársz, mint mondtam, én is mindig megvárok egy 50, de inkább 75-80%-os dealt, tehát olyan nagyon sokkal én sem járulok hozzá az ipar fennmaradásához. De nem is gyökerezek le mindenkit, aki teljes áron vesz bármit. Remélem valami, akármi átmegy abból, amit most ide leírtam, mert fogalmazni és érvelni is tudsz, tehát nem lehetsz olyan hülyegyerek, de ha semmi akkor csatlakoznom kell azokhoz, akik ostobának titulálnak, pedig én sokszor, és normális hangnemben próbáltam rávilágítani az érveid problémás voltára.