E3 2019: RTX-es képeken a Cyberpunk 2077

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 11.
  • Képek
Link másolása
Keanu Reeves mellett a videojátékpiac másik nagy sztárjával, az RTX-effektekkel is összefuthatunk majd lépten-nyomon a Cyberpunk 2077 világában. Sőt, a csilivili grafikáról megérkeztek az első hivatalos képek is.

Az Nvidia bejelentette, hogy a CD Projekt RED csapatával közös munkának hála a Cyberpunk 2077 támogatni fogja a valós idejű sugárkövetési effekteket.

Matt Wuebbling a GeForce marketinges vezetője szerint „a Cyberpunk 2077 egy hihetetlenül ambiciózus játék, mely a belső nézetet keveri a szerepjátékok mélységével, miközben megteremti azt az összetett és magával ragadó világot, melyben elmeséli történetét. Mi úgy hisszük, hogy a Cyberpunk világa rengeteget profitál majd azokból a realisztikus fényeffektekből, melyeket a sugárkövetéssel teszünk elérhetővé.” Ráadásként pedig kaptunk rögtön két hivatalos is képet a varázslatos effektekről.

A Cyberpunk 2077 a tervek szerint 2020. április 16-án jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. A játék legutóbbi előzetesét ebben a cikkünkben találhatjátok, a gyűjtői kiadást pedig ezen a linken csodálhatjátok meg.

25.
25.
ADMlN
Én Xbox-ra rendeltem elő a Cyberpunk-ot.
A konzolok közül megjelenéskor az XOX-en fog a legjobban kinézni és számítok arra, hogy az új generáció megjelenésekor kapunk majd hozzá "Enhanced" patch-et, mint ahogy az X megjelenésekor is sok játék kapott.

Tudom, hogy PC-n lesz a legszebb, de a 980Ti már megöregedett és a 2080Ti ár/érték arányával messze nem vagyok megelégedve. Majd talán a következő széria meggyőz.
23.
23.
user101
#21: Na majd ha lesz gyerek... :) Idézem : "Legutóbbi aktivitás: 4.5 óra az elmúlt 2 hétben" ... Nem én mondom, a Steam mondja! :)

Olyan játékokkal nem volt még időm játszani, mint a FarCry 4-5... az Assassin's Odyssey vagy az Origins, Mad Max, Max Payne3, Prey2, DivOS, Dishonored2, de még a Witcher 2-3 is ott van, bele sem kezdtem, mert reménytelen... :( Hol van nekem 400 órám ilyesmire ? Ott csücsülnek a fiókomban árván... :) Helyette tolom épp a Metro 2033-at bakker... talán 12-15 óra alatt 3 hét alatt meglesz és akkor boldog leszek, hogy valamit sikerült kijátszanom... :)

Cp2077: Most el fog majd dőlni, hogy mit komál jobban a nép: a középkori fantasy settings-et vagy scifi-t ... Imádtam a Mass Effecteket ( pedig azok nem is RPG-k !!! ), de nem adnám egyik Witcher-t se a három ME-ért együtt sem ! :(
22.
22.
Hunszi
#18: Sehol nem látta nyugi...max csomó fake videót, mint amilyenekkel tele szokott lenni a youtube ilyen "GTA VI First Look" stb stb.
21.
21.
Ra1D3n
#20: Nem tudom neked mennyi időd van játszani, de ha a mostani helyzetemből indulok ki, hogy dolgozok, hazamegyek asszonnyal is foglalkozni kell, hétvégén közös programok, és gyerek még nincs is, a kevéske ezenfelüli időmben meg játszok amennyit tudok. Tökéletes példa erre az AC: Odyssey ami tavaly októberben jelent meg, kis ügyeskedéssel előrendelésben behúztam 16.000Ft-ért az Ultimate csomagot digitálisan, de csak múlt hét elején jutottam el odáig, hogy elkezdjem, de már a The Witcher 3 is hasonlóan volt, csak akkor még külön éltünk a párommal, így azt gyorsabban tudtam pörgetni, mert az AC:Odyssey-el még mindig nem végeztem, ellenben az első sztori DLC-vel már végeztem.

A Cyberpunk 2077 hasonlóan lesz kezelve, megveszem belőle kivételesen a gyűjtői csomagot, aztán majd mikor lesz időm és hangulatom egy hosszabb lélegzetvételű játékhoz, akkor szépen nekiülök. Értem én, hogy tiéd a világ minden szabadideje a nyári szünetben, de ebben az esetben nekem a félév várakozás a játék elkezdésével abszolút nem lehetetlen. Bár magamat ismerve ezzel a játékkal nem várom meg a következő generációs gépeket és X1X-en elfogom kezdeni.
17.
17.
Ra1D3n
#16: Meg tegyük hozzá, hogy fél évvel később már jönnek a nextgen gépek teljes visszafele kompatibilitással, meg ray tracing támogatással. Amilyen jó arc a CD projekt red, szerintem tutira kiadnak a játékhoz egy frissítést amivel a next gen gépeken lehet majd pörgetni a játékot teljes pompájában, és nem kellett hozzá gépet építeni 300+k-ért.
16.
16.
ollie92
#13: Pontosan, az egxetlen gameplay egy eléggé felhúzott vason volt lepôrgetve.

Azért egy alig másfél TFLOP-os PS4/XO nem fog neked olyan látványt biztosítani, mint egy fullos PC, de az XOX még okozhat meglepetést. Ha lesz 1080p és 4K mód, akkor érdekes lesz.
14.
14.
pjoco
#12: Akkor meg készítsen legközelebb nekünk felvételt. xD
12.
12.
Bnecne
#11: NEM összehasonlítható videót nézett. Mért olyan nehéz ezt megérteni. Külön PC-s és Konzolos gameplayeket nézet meg és ő maga hasonlította össze őket.
9.
9.
Macifasz
Remélem jól meg lesz csinálva, azaz nem csak a 2080 meg a 2080Ti-on fog rendesen működni az RTX, hanem teszem azt a 2070-esen (igen, haza beszélek) is. Amúgy bitang jól néz ki. :-O A szobros verzióból annyira limitált kiadás jön be hazánkba, hogy már tegnap megkaptam az "előrendelés megerősítése" mailt, amiben el kell döntenem, hogy tényleg akarom-e a terméket, vagy inkább visszamondom. :-D
8.
8.
Ruga
#7: Nem neked szólt a kérdés.. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...