E3 2019: Bloodlines 2 - húszpercnyi akció

Az IGN jóvoltából megleshetjük a Vampire: The Masquerade - Bloodlines folytatásának E3-on bemutatott teljes demóját. Ízelítőt kapunk egy rövid küldetésből, miközben megismerkedhetünk a harcrendszerrel és képességeinkkel is.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#14
A másik traileren fel volt tüntetve hogy Pre-Alpha, úgyhogy nagyon remélem hogy ez még sokat fog fejlődni.
#13
Jó hát fps-t contollerrel irányítani olyan mint zokniba szexelni. Bár tény, ez így nem lesz AAA-s cim...
#12
#11: A 10:30-nál történtekért nem csak az IGN alkalmazott felelős, a gép olyan buta mint 1 darab sült krumpli, konkrétan a 20 éves játékokban okosabb ellenfeleket láthattunk.
#11
Vannak bajok rendesen, de azért ne felejtsük el, hogy egy balfasz IGN alkalmazott játszott és össze vissza rángatta a kamerát, #1es kommentemnél jelzett időnél pl ha lelassítjátok látszik hogy nem volt rajta az enemyn a crosshair. Még bízom benne, hogy javítható.
#10
Annyira de annyira kezdetlegesnek tűnik hogy ez szinte már menthetetlen. Legalábbis ennyi idő alatt.
#9
A bétás source engine-el legalább eltaláltad az ellenfeleket amikor céloztál. De az csak a jéghegy csúcsa. Én ezt így, ebben a formában meg sem mutattam volna.
#8
#7: Ha annyi forintom lenne, ahanyszor ezt a remenyteli mondatot leirta valaki, MAJD mindez nem tortent meg a premierig, akkor kilora megvennem a Paradoxt szorostul-borostul...

De, nagyon bizok benne en is, hogy ez lesz az udito kivetel. :)
#7
#4: Ha már így áll a játék, hogy az alapok már készen vannak, akkor 2020 első negyedéig rengeteg idejük lesz a bugokat javítgatni.
#5
Ez menthetetlen... Kár érte :(
#4
Nem... nem... nem... nem... Ez így ebben a formában vállalhatatlan. Basszus, annyira reménykedtem, hogy a förtlmesen bugos és grafikailag igénytelen első rész után végre lesz egy jó kis vámpiros játék, de ez most nagyon elvette a kedvem az egésztől... :(
#3
#1: Úristen tényleg :D
#2
Ezen még bőven van mit dolgozni.
#1
11:56-nál. Jézusom :D