Brit toplista: csúcsra tört a GTA V

A toplista első pozícióját ugyan a Grand Theft Auto V szerezte meg, a hét legnagyobb győztese egyértelműen a Blood & Truth lett, mivel a PS VR-játék a második héten is a lista elején végzett.

Az E3 körüli leárazások, akciók és megjelenések miatt jócskán átalakult a legutóbbi toplista. A Grand Theft Auto V az első helyre került, ám győzelme nem túl magabiztos, ugyanis ha a fizikai eladások mellé hozzáadjuk a digitális értékesítésből keletkező forgalmat is, akkor a Blood & Truth több mint 3 ezer eladott példánnyal vert rá a Rockstar Games alkotására.

Mindenesetre a harmadik hely is rettenetesen erős így a premier utáni második hétre egy olyan játéktól, ami kizárólag a PlayStation 4 VR-kiegészítőivel élvezhető. Ilyen remek eredmények egyébként korábban egyetlen VR-játéknak sem jöttek még össze.

A Total War: Three Kingdoms a második helyre csúszott vissza, míg a FIFA 19 egy pozíciót javítva a negyedik lett. A hét legérdekesebb változásai azonban még csak most jönnek! A múlt heti 174. helyről feltörve az ötödikként zárt a Watch Dogs 2. A rekordgyanús előrelépésből nyilván az E3 2019 során bemutatott Watch Dogs Legion is jócskán kivette a részét, ám az eredmény még így is döbbenetes.

Hasonlóan nagyot ment az EA Sports UFC 3 is, mely a 165. pozícióról ugrott elő a nyolcadiknak, míg a pár hete már majdnem teljesen kihalt világháborús Battalion 1944 az 50. helyről a top 10-es lista legalsó helyezéséig hozta fel magát.

  1. Grand Theft Auto V
  2. Total War: Three Kingdoms
  3. Blood & Truth
  4. FIFA 19
  5. Watch Dogs 2
  6. Monopoly Plus
  7. Minecraft
  8. EA Sports UFC 3
  9. Rainbow Six Siege
  10. Battalion 1944
14 komment - szólj hozzá!