E3 2019: Final Fantasy VII - sokat fogunk még várni

A Square Enix és a Final Fantasy VII Remake producere, Yoshinori Kitase elárulta, nem biztos, hogy a Midgar-rész megjelenése után a többi epizód fejlesztése fel fog gyorsulni.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#12
Inkább megvárom egybe az a pár év már tökmindegy :-D
#11
#10: Ott a pont. Dugják fel ezt a feldarabolását, ennyi évvel a bejelentés után meg főleg egy vicc.
#10
Majd a teljes kiadást PS5re.
#9
A sztorinak pwdig 25 % a derűl itt ki. Valószínűleg nem véletlenül lett ez az első rész meg sztori szempontjából ez így egyedül is egy kerek egészet tud alkotni. Igaz miután legyőzd az elnököt is beszéltél vele akkor jössz rá nagyon sok minden Vár még rád ezután igazából ezután kezdődik igazán a kalandozás. Szerintem mert a régi játék is zseniálisan tartalmas és szórakoztató volt.
#8
#6: Ez így elméletileg a 10 % ... átlag 50- 70 óra végig játszás a régi. Nekem 82 volt.
#7
Érdekes. Hát e a része a teljes játéknak nem tudom rég nyomtam vele de kb ez nagyon az eleje volt ha belevesszük a mako reaktort, meg a midgart alsó sivatagos lepusztult részét akkor , hát végülis ha azt nézzük simán ki lehet húzni sok sok órával és azért azt sem lehet majd mondani hogy nem lesznek változatos helyszínek. A jó dolog itt az ebben a feldarabolásban hogy sokkal több mélyebb tartalommal lesz teli a játék, mégjobban megismerkedhetünk az adott helyszínekkel és ha egyszer megjelenik az összes rész akkor ez egy hatalmas baszott hosszú gamenek fog megfelelni ami hosszú kikapcsolódást fog jelenteni. Így hogy új ps is visszafelé kompatibilis így simán nem fog ez gondot okozni. Amit viszont sajnálok hogy akkor még Vincent nem lesz benne, Yufie sem.
#6
#4: Értem. Mondjuk ezt azért kicsit komolyabban is le lehetne közölni, mert szerintem egy átlag ember teljes joggal hiszi azt, hogy ez az egész játék lesz, lévén még alcímet sem kapott vagy hasonló. Amúgy a leírtak alapján ez a prologus mekkora része a játéknak, fele, harmada? Nem játszottam anno vele.
#5
#3: Fel lesz darabolva, és majd valószínűleg minden epizód teljes játék árán.
#4
#3: Dióhéjban igen. Az alap játék első szeletét felújították és telepakolják mindenféle extra tartalommal, küldetéssel és azt kapod meg márciusban. Ahogy lentebb is írták az első kb 8 órát. Ebből hogy lett 2 BDVD-nyi tartalom az majd kiderül de mire a TELJES FF 7 remasterelve lesz az még 5-6 év. Csúnyán fogalmazva most a prológust megkapod majd XD
#3
Bocs, ha most hülyeséget kérdezek, de nincs kész az egész játék? Csak egy részét kapod meg márciusban?
#2
#1: Az Simán benne lehet de én szerintem megvárom még befejezik 100% bennem igazán értem ennek az epizodikus felépítésének a létjogosultságát
#1
Az a 4 óra inkább 8-10, amíg ki lehet jutni Midgardból.