Változik a Steam felülete, íme, a tervek

Végre picit modernebb külsőre frissít a Valve! Több hónapnyi pletyka és spekuláció után hivatalosan is bemutatták, hogy miként formálják újjá a Steam-könyvtáraink kinézetét a nem is olyan távoli jövőben.

Kommentek

#28
#27: Hülyeség kitörölni, olyan mintha kidobnád a játék DVD-t az ablakon, ezek értékes dolgok, fizettél érte... Megdöbbentő, tiszta pazarlás.
#27
#21: Kinek az ügye van meg és milyen ügye? Néha nem lehet érteni mit írsz.
És tényleg nem értjük. Mi a jó fenének kellene kategóriánként még 8 felé bontani a játékokat? Aszerint akarod kiválasztani őket? Pl, na most akarok egy autós játékkal játszani, versenyautós legyen és azon belül rally legyen és ott lesz egy Dirt Rally 2 rákatt elinditt vagy mi?
300 játék? Azzal mind játszol egyszerre? Én amivel már nem játszok azt kitörlöm a steam könyvtáramból, de akár el is lehet rejteni.
#26
#23: Az Epic store mint etalon...nem tudom mit nyomtál de nem tiszta anyag volt.
#25
#20, 22 : Látom, nem értitek .. :)

Ma jelenleg egy szintes a menű és ez a problémám, példa:

- RPG ( főmenü )
- Medeival ( almenü )
- Apocaliptic ( almenü )
- Sci-Fi, Present ( almenü )
- Oldskool / Classic ( 2D, party ) ( almenü )
- Shooter ( főmenü )
... ( almenü )
... ( almenü )

már 300 játék fölött is annyira egybefolyik minden, mi lesz itt később ?

POE: a haverod meg is vette és játszott vele legalább két-három órát ? Mert ha nem, nem is lenne szabad értékelnie... :) Max egy info legyen ott, hogy x% játékos kérte vissza az árát... :) Úgyanígy kéne egy szűkített de kötött lista, hogy miért ad valaki olyan értékelést amilyet... ( Például : 2 pont és bepipálja, "nem a stílusom", "technikai problémák" gombokat.. )

Annyi mindent lehetne fejleszteni és ilyen felesleges semmi látvány szarokkal ingerlik az embereket... :9

#24: Az epiccel az a bajom, hogy k..ra álszent és leszarja a játékosokat ( meg ügye a kínai érdekeltség :). A microsoft 30+ %-ot kér, a Sony dettó, a Steam közben ha jó eladásaid vannak akkor max. 20% -ot... Generálhatsz kulcsokat amit más felületen értékesíthetsz és a Valve nem kap belőle egy fillért sem... De ők a gonosz ördögi vállalat... Ugyan már ! Közben meg szerverparkot, tárhelyet ( felhőt ), reklámot, felületet, közösségi médiát biztosít és egy konzol szinten felfoghatatlan felhasználói bázist... :)

Az epic meg jön a százszor kijátszott, bundle, szar indie ingyen címeivel és ugyanannyiba kerülő kényszer exkluzívaival és a nép meghülyül birka módon... Már az is épp elég idegesítő volt, hogy a Mass Effect 3 vagy az Assassin's Creed 3 miatt kellett Origint és Uplayt használnom, pedig semmi szükségem nem volt egyikre sem, most meg itt ez a köcsög banda az erőszakos piacromboló "jófejkedéseivel"... Még jobban szétcseszik az amúgy is tök szegregált pc piacot... Hát bocs, ha nem tapsolok érte... :(
#23
#10: A steamé a legótvarabb 15 éves felület, utána az origin. Egy launchernek 2019-ben úgy kell kinézni, mint a gog galaxy, vagy az epic launcher. Ahogy látom ezt a steam is felfogta végre. Ezért is jó a konkurencia.
#21
#18: Nem gyíkemberek, hanem a kínai központi bizottság és annak csápja a tencent az. :) Természetesen, mint minden központi hatalom által irányított diktatórius rendszer, világuralmi ( még ha egyenlőre inkább "csak" piaci és online alapon történő ) babérokra törnek...

Az ügye megvan, hogy majdnem többségi kínai kézben van az epic ( közel 50% ), Activision-Blizzard 25%-a és most vásárolták be magukat az UbiSoftba, meg egy csomó cégbe.... Jelenleg a világ legnagyobb játékiparral is foglalkozó cége úgy, hogy közben a kínai facebook és online (dez)információs vállalata is egyben stb. stb. stb...

Ők fejlesztenek a kínai államnak ( !!! ) mesterséges intelligenciát, közben olyan megfigyelő rendszereket építenek ki, hogy Orwell 1984-e egy amatőr picsogó ovodás besúgó hálózat hozzá képest...

Csak szólok, hogy a mesés kormányunk jelenlegi legjobb barátai ezek, szóval könnyen ébredhetsz arra akár már holnap, hogy megkaptuk a "kínai demokrácia import upgrade csomagot", de csak támogassátok birka módon őket... Hajrá!
#20
#19: Almenuket most is csinálhatsz a konyvtaradban, mutatja kinek van meg, achi %ot is.
#19
Ezek mind haszontalan részletkérdések. Leszarom a jobb oldalt. Azt mondják már meg végre:

- mikor fogom a játéklistámban a bal oldalon almenükbe pakolni a játékaimat (miért csak egy tetves kategória van és nincsenek almenüi, he ? )
- miért nincs ott a játék mellett, hogy új, kijátszott vagy mennyi %-on állok vele ???
- mikor lesz végre három vagy öt pontos értékelési rendszer ???
- mikor lesz végre elkülönítve az indie a AAA-tól ???
- mikor lesz kapcsoló, hogy az 50-60-70 %-os értékelésű cuccok eltüntethetőségére ???
- mikor fogja végre felfogni a tanulás-képes, okos, zseniális felület ( mert ezt hirdetik ügye ), hogy leszarom a multi, vr és roughlike játékokat és ne ajánja ???

Én egy iszonyatos Steam-whore vagyok, sőt ! Az összes többit bezárnám a p!csába, de a Valve támogatási szinvonala és fejlődési készsége a béka segge allatt van !!! Még akkor is ha ma jelenleg az egyetlen használható piactér...
#15
#14: *vele
#14
#8: Szerintem pont fél éve változott egyet, de akkor úgy látszik nem játszol túl sokat bele.
#13
Steamnek inkabb az a baja, hogy sok, tenyleg sok olyan jatek van ami nem erdekel. Benyomod a mufajt, mondjuk fps vagy rpg es ha szerencsed van ket-harom aaa de legalabbis jobbfele indie jatekot kidob, majd kovetkezik 40 oldalnyi szar, kozte 1-1 teged erdeklo jatekkal. Valahogy ezen kene javitani, de ez nem az ui baja...
#11
#10: Nekem a Switch-é tetszik, semmi felesleges csicsa, rányomsz a játékra, egyből screenshot-ok, videók, alul egy kis leírás, jobbra az ára. és kész, minden egy helyen.
PS-é kifejezetten kényelmetlen sokszor.
#10
#9: Az összes konzolos store szar és fapados mondjuk ez nem csak a PS sara.
De az EGS-nál ótvarabb felület nincs.