The Witcher 3 - túl a 20 millión

Az senkinek sem újdonság, hogy Ríviai Geralt a játéktörténelem egyik legnépszerűbb alakja, szóval abban sincs semmi meglepő, hogy a The Witcher 3 hivatalosan is átlépte a 20 millió értékesített példányt.

Kommentek

#15
#6: Ez igy igaz.
Mert pl. a magyar futbal is kap állami támogatást, mégis képtelen felmutatni bármit is a csilliárdokból.

A CD-n legalább senki sem siránkozhat, hogy egy tehetségtelen, lusta csürhe, akik csak a pénzt nyúlják le.
#14
#13: Holnap előkotrom ha nem felejtem el, telefonon nem állok neki keresgélni.

Fun fact: top 500 amerikai cégből 57 fizet adót, az összes többi "veszteséges", ezt akarja Trump megszüntetni, a leányvállalatok után is adózniuk kellene függetlenül attól, hogy hol vannak.
#13
#12: Én értem... De linket kértem. :)
#12
#9: Ezt sok ceg csinalja.
Bevett gyakorlat
Egyik zsebebol atteszi a masikba mikozben levonja az egeszet kb koltsegkent.
Nekem is okadhatnekom van tole.
#11
#7: Ez a mi lett volna ha egy faszsag.
Pl ha hitlert felveszik a kepzomuveszetire, vagy ha nem veri szarra rendszeresen az apja, esetleg nem serul meg az elso vilaghaboruban.
Lett volna rajta denuvo se adtak volba el belole tobbet ebben biztos lehetsz.
#10
#9: Félreértés ne essék, nem "neked szól", hanem a "hírnek". :) Lehet én vagyok nagyon leragadva, de tudtommal az EA-nek kb. minden 4-5. eladott játéka gyakorlatilag tiszta profit, és talán a Nintendo profitábilisabb szereplője a piacnak csak. Az Activision-t nem tudom, azt leszarom. Számomra kb. 10-15 éve halottak (kedvenc c64-es kiadóm volt...).
#9
#8: Ez mondjuk büdös f*szságnak tűnik, szívesen olvasnék linket ezzel kapcsolatban.
#8
#6: Activision és EA is kap állami támogatást mivel papíron veszteségesek, EA pl. több száz millió dollárért bérli a frostbite engine-t a saját holland leánycégétől...
#7
#2: "Pedig nem is volt rajta denuvo."

A 10X-ese is játszotta megjelenéskor nyugi :D
#6
#5: Szerintem nem, itt az óriási, viszonylag gyors fejlődés a lényeg, hogy egy kis stúdió hova jutott 12 év alatt (ez persze a Bethesda/Bioware-re is igaz, csak fordítva). Egészen elképesztő, hogy ma már az AAA fejlesztők tekintenek rájuk etalonként, állami támogatás ide, vagy oda. Ez még "lelkesedésből" született, remélem nem qrvulnak el sem a CP2077, sem a további játékaik készítése során
#5
A W3 eladásait inkább a Skyrimhez vagy DA-hoz kellene hasonlítani, még akkor is, ha kiemeljük, hogy pl a GTA V multis játék is.
#4
#2: +1
#3
B BMW N ki j
#2
Pedig nem is volt rajta denuvo.
Ki erti ezt....
#1
Gratulálok nekik! Ez a fejlesztő csapat valóban megérdemli. A Cyberpunk 2077 a legvárósabb játék számomra, van bennem egy kis félsz, de a W3-ban sem bíztam annyira.