E3 2019: Így fog futni a The Witcher 3 Switchen

Nos, a felbontás a némiképp vészjósló 540p-ben lett megállapítva handheld módban, míg a dokkolóval 720p-t hajthat ki a Nintendo gépe. Ez azonban a megterhelőbb helyszíneken automatikusan csökkenthet.

Kommentek

#19
#18: Látom ebben jo az ízlésed, nemrég vágtam bele a sorozatba az Atelier Sophie platinazasaval.
#18
#17: Errefelé nincs korlátozás kb. 10 éve szórakozott vele a UPC, de utána a Digi elterjedésével eltörölve. Én tavaly pl. korlátlan mobilnettel töltöttem 1,4 TB-ot tavaly márciusban.

Ps Now-nál már van osztrák szerver is, az már egész jól játszható (mondjuk én Atelier-t tolok rajta).
Geforce now is jól fut, pedig nálunk csak német szerver elérhető egyelőre.
#17
#11: Nem a net sebességgel van gond szerintem a Stadiánál hanem egyéb dolgokkal.
Ahhoz pl, hogy input lag nélkül tudj játszani kelleni fog egy közeli szerver. Próbáltam PS-en a Now streaming részét anno, mivel nálunk nincs szerver, csak UK-ban ha jól tudom, borzalmas volt. A stream szépen ment, de túl nagy volt a késés az irányításban. Plusz ott az adathasználat. USA-ban a legtöbb szolgáltató korlátozza az internetet. Magyarországon is ha jól tudom vannak korlátozásak amit ha átlépsz, lekorlátoznak. Nálunk SK-ban pl minden szolgáltatónál 300GB korlát van havonta, ha azt átléped lelassul csigára és semmire nem jó. Amikor meg megszóltam a szolgáltatónál (mert korlátlannak reklámozzák) arra az volt a válasz, hogy ez nagyon sok és bőven elég (lol)...
A szolgáltatóknak el kell felejteniük ezt a szarságot 2019-ben, isten bizony visszafelé fejlődünk, mert 5-6 éve nem volt ilyen korlátozás. Most meg amikor már minden az interneten megy, 4K-ban streamelünk Netflixen, lekorlátozzák.
#16
*Vilagon
#15
#11: A volagon mindenhol igy van hogy a nagyvarosok vannak felszopva.
Szerinted usakiaban egy szalmakalapkantarosnadraggumicsizmafalvan 200 km-re egy nagyvarostol milyen lehet a net.
Mobil terero sincs... :D
#14
#13: Senkit se érdekel az irreleváns vergődésed.
#13
OK, de az igazán aktuális kérdés, hogy fog futni a Cyberpunk 2077 PC-n??? :-))) Azt hiszem már aktuális is, hogy kezdjek 1 komolyabb upgradre gyűjtögetni... XD
#12
Én minden switchre portolt játéknak örülök. Egy lebutitott Witcher3 pont egy Witcher3-mal több, mintha egyáltalán nem portolnák.

Switchet nem azért vesz az ember, mert vizuális orgazmusra vágyik.
#11
#5: Amúgy Budapesten teljesen jó a netsebesség, a mobilinternet meg kimondottan erős (múltkor voltam németben, és ledöbbentem milyen szar a mobilnet). Vagyis szerintem itthon ezzel nem lenne gond. Persze egy világvégi faluban más a helyzet, de ott úgy sem streamelnek sokat az emberek gondolom.
#10
Hogy az “alacsonyan” szónál miért hitte jobbnak az “alá simán”-t az autocorrect....
#9
Szerintem az aki ezen akar játszani vele, azért csak képben lesz mire számítson. És ha alá simán tartják a portolás költségét, talán innen is csurran valami. Én nem sajnálom tőlük.
#8
Mekkora élmény lehet, azta kurva. Coooooollll, awesome.

Ja várj....áh
#6
#5: Az Onlive-al ezelőtt 10 évvel rendesen falusi picsa nettel is lehet játszani,sőt lag és inputlag nélkül, szóval a Microsoft szerverei szerintem elbírnak majd vele.
#5
#2: Majd egy 15 év múlva nyomhatod. Budapesten esetleg 10! Addig álmodozz csak!
#4
Nekem ez kissé rókabőr szagú.
#3
#2: Pletykáltak róla, Xbox Game Pass-szal karöltve.
Ubisoft az Assassin's Creed Odysee-t stream-elve adta ki Switch-re Japánbna, remélhetőleg eljut a szolgáltatás Európába is.

W3-hoz: fogalmam sincs ennek mi értelme, inkább adták volna ki az első 2 részt Remasterelve...
#2
Mintha minden gyurmából lenne. :D
Út közben ez elmegy, de wifi közelben inkább valami streaming szolgáltatásra szavaznék. Mondjuk egy xCloud kliens Switch-re?
#1
Ezt így játszani ha handheld ha nem. Vétek.