E3 2019: Jövő tavasszal jön a Wasteland 3

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 12.
  • Csúszás
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumunk még most sincs, de most már legalább tudjuk, hogy a Wasteland harmadik része a jövő tavaszi premiert célozza meg. Az inXile Entertainment el is árulta, miért nem tudja tartani az eredeti dátumot.

Ugyan az inXile Entertainment már a Microsoft belsős stúdiója, de a rajongók által összeadott pénzből készülő harmadik Wastelandet a Deep Silver adja majd ki. A kiadó most megerősítette, hogy az eredetileg tervezett év végi premiert végül nem tudják tartani, így a végső változat megjelenése átcsúszik 2020 tavaszára. A támogatók kicsit korábban jutnak majd hozzá a játékhoz, de egyelőre nem tudni, pontosan mikor.

Nekik viszont lehetőségük lesz korábbi alkalommal is kipróbálni a játékot, a korai hozzáférésű kiadást ugyanis most ősszel már elérhetővé teszi a stúdió. Először csak az említett támogatóknak, később pedig a Steam Early Accesshez is csatlakozik a posztapokaliptikus kaland.

A késést egyébként azzal indokolta az inXile Entertainment, hogy a Microsofttal természetesen komoly anyagi támogatás is a nyakukba zuhant, így készülő projektjükben több olyan ötletet is meg tudnak valósítani, amit korábban az anyagiak korlátoztak. A stúdió a jövőben szeretne új szakembereket is felvenni, vagyis kell még egy kis idő nekik, hogy tökéletesre és még jobbra csiszolják a Wasteland harmadik felvonását.

A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg.

8.
8.
Chrysh
#7: Reméljük csak a trailer volt szar, filmeknél sem újkeletű az ilyen kellemes csalódás egy pocsék trailer után.
6.
6.
Chrysh
#5: Fura, de bizonyos mértékben igen, komplexebb,olykor érdekesebb is, hisz ha nem nyer kellő figyelmet egy kisebb projekt, akkor akár a kisebb fejlesztő le is húzhatja a rolót. Ha úgy vesszük, nagyobb a teher rajtuk.
3.
3.
user101
A korral haladni kell, az új lehetőségeket ki kell használni, hogy jobbá tegyék az élményt. Szép is lenne, ha minden játék szöveges kaland lenne. Az új Fallout-ok, a Skyrim, a Witcher, mind-mind remek a saját kategóriájában. Igen szélesebb tömegeknek készültek, magasabb fokú audió / vizuális élményt közvetítenek, ez által komplexebb és nagyobb élmény velük játszani. Ez mára két teljesen elkülönült kategória, így válik egy wasteland kvázi indie rétegjátékká... Tessék elfogadni, hogy a világ nem áll meg egyhelyben... :)

Ja és várom és kell, de nem a többi helyett, hanem mellett !!! Nagy különbség! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...