E3 2019: Jövő tavasszal jön a Wasteland 3

Napra pontos megjelenési dátumunk még most sincs, de most már legalább tudjuk, hogy a Wasteland harmadik része a jövő tavaszi premiert célozza meg. Az inXile Entertainment el is árulta, miért nem tudja tartani az eredeti dátumot.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#10
#9: De te érted is amit leírsz vagy csak írsz aztán majd lesz valami ?
- Ha egyszer valamiről kijelented, hogy nem tetszett és bárcsak egy korábbi részre hajazó ( visszalépésnek tűnő ) cím lenne a folytatás akkor mit vársz ?
- Ne random rosszabb játékokat sorolj egy adott címnél, itt arról volt szó, hogy a F2 után kevesebb, több, vagy ugyanannyi az F3 és méltó utód-e?!

#6: nem komplexebb, csak több benne a szöveg... :) Bocs, nem bírtam kihagyni...

Amúgy nem fogják lehúzni a rolót. Az előzőt is megvettem, és ezt is meg fogom. Számomra elférnek egymás mellett, de nem tudok rá úgy nézni, mint egy tripla-a címre 50-60 euróért... Sajnálom, biztos bennem van a hiba... :(
#9
#5: Te el is olvasod amit írok vagy csak reagálsz? Mert itt mindkét nekem írt hsz-nél olyan érzésem van, hogy nem vagy figyelmes...
#8
#7: Reméljük csak a trailer volt szar, filmeknél sem újkeletű az ilyen kellemes csalódás egy pocsék trailer után.
#7
#1: Nekem se tetszett. Kár volt egy ilyen debil, ökörködős Borderlands/Rage 2 hangulatra hajazó trailert csinálni, van már olyanból elég, ez a játék meg nem erről szól. A Wasteland 2 elején lévő élőszereplős cinematic adja vissza igazán a játék hangulatát, nem ez a mostani trailer. A képek az itt is megnézhető galériában viszont még mindig ütnek, szóval én nagyon várom továbbra is. Kár, hogy csúszik a game és a zsáner többi képviselője is. A Phoenix Pointról néma csönd van, bár az Epic-nél előrendelhető, a Gears Tactics meg "készül", meh.
RPG vonalon meg Baldur's Gate 3-at remekül beharangozták a PC Gaming Show-n, aztán a legvégén kijött a fejlesztő, meg a D&D főnök és 5 percig BESZÉLTEK ugyanarról, amiről már az E3 előtt is... "Mikor lesz kész? Amikor kész lesz." Anyám borogass.
Na mindegy, legalább kiderült az expón, hogy jön a Desperados 3 a Mimimitől és a Griftlands is jön a Kleitől. Nem rossz, nem rossz.
#6
#5: Fura, de bizonyos mértékben igen, komplexebb,olykor érdekesebb is, hisz ha nem nyer kellő figyelmet egy kisebb projekt, akkor akár a kisebb fejlesztő le is húzhatja a rolót. Ha úgy vesszük, nagyobb a teher rajtuk.
#5
#4: Igen, azért crowfundingos / low budget / pár fős indie fejlesztések, mert sokkal komplexebbek... értem... figyelj, kacsintok, most! ;)
#4
#3: Közhelytablettát vettél be reggelre? :)

Hol mondtam én, hogy ezek ne legyenek? Nagyon jól megvagyok a Witcher 3-al és a Fallout 2-vel egymás mellett. Végigvittem és élveztem a Fallout 3-at. De ha Falloutozhatnékom támad, hamarabb ülök le Wastelandezni... A Fallout 4-et ne is említsük... Nem mondtam, hogy ne legyen Fallout 3 vagy 4, azt mondtam, nekem a Wasteland 2 validabb folytatás játékmenet és hangulat szempontjából. Lehet magasabb fokú audiovizuális élmény, ha a hangulat és a játékmenet megváltozik. És nem, ne komplexebb élmény... :) Most játszottam végig a Metal Gear Solid 1-et. Baltával faragott modellek, korai 3D, elsők között van benne átvezető videó, stb". Hány 1-2-3 éves játékot soroljak fel neked, ami meg se közelíti komplexitásában? :)
#3
A korral haladni kell, az új lehetőségeket ki kell használni, hogy jobbá tegyék az élményt. Szép is lenne, ha minden játék szöveges kaland lenne. Az új Fallout-ok, a Skyrim, a Witcher, mind-mind remek a saját kategóriájában. Igen szélesebb tömegeknek készültek, magasabb fokú audió / vizuális élményt közvetítenek, ez által komplexebb és nagyobb élmény velük játszani. Ez mára két teljesen elkülönült kategória, így válik egy wasteland kvázi indie rétegjátékká... Tessék elfogadni, hogy a világ nem áll meg egyhelyben... :)

Ja és várom és kell, de nem a többi helyett, hanem mellett !!! Nagy különbség! :)
#2
#1: +1
#1
A E3-as videó nagyon nem tetszett... Debil, idegesítő, mint valami izometrikus Far Cry New Dawn. Ezek a képek viszont állatian jól néznek ki. Annyira szeretném, ha jól sikerülne. A Wasteland 2 számomra az igazi Fallout 3. Bár azt még végigjátszottam, de messze nem gyakorolt rám akkora hatást mint a Fallout 2 vagy mondjuk a Wasteland 2.