E3 2019: Mi a helyzet a Gears Tacticsszal?

  • Írta: szlav
  • 2019. június 13.
  • Hír
Link másolása
Tavaly három Gears of War-bejelentést is láthattunk az E3-on, idén azonban csupán a Gears 5 és a Gears Pop! mutatta meg magát. Aggodalomra azonban semmi ok, a Gears Tactics is javában készül!

A Gears of War-széria rajongói idén is örülhettek, hiszen a Microsoft színpadán komoly szerepet kapott a Gears 5 és a Gears Pop! is. A tavalyi hármasfogat hiányzó tagja említést sem kapott az idei show alatt, de korai lenne még a pánik, a Kotaku ugyanis utánajárt a dolognak, a Gears Tactics pedig továbbra is készülőfélben van.

Rod Fergusson, a széria producere elárulta, hogy attól függetlenül, hogy az idei E3-on nem túráztatták meg a játékot, továbbra is komoly figyelmet fordítanak a körökre osztott taktikai játékra. "Tavaly mindenképpen beszélni szerettünk volna mindhárom játékról, be akartuk mutatni, hogy a Microsoft tényleg mindent belead a franchise jövőjébe. Ez pedig megtörtént, de nem minden jó dolog érkezik hármas csomagolásban - majd egy kicsit később beszélünk a Gears Tacticsról."

2.
2.
B-Shaggy
#1: A kedvenc műfajom, a Gorkyt meg évente egyszer kijátszom. Ha esetleg kimaradt volna, a Banner Sagát nagyon ajánlom. Nem tökéletes, de nagyon hangulatos és olykor elég nehéz.
1.
1.
godach
A Gorky 17 után megfeledkeztem, milyen jó is ez a stílus. Az Xcom visszahozta a kedvem hozzá. Jó lesz ez, addig meg ott a Wasteland2 Xcom 2 és a Mutant.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...