E3 2019: Kamerás felvételen a PC-s Halo: Reach

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 13.
  • Videó
Link másolása
A Microsoft a számítógépes Halo: Reach játszható verziójával jelentkezett az E3-on, melyről ugyan hivatalos gameplayt nem kaptunk, ám egy lelkes rajongó három percen át rögzítette kamerájával a játékot. Eddig remekül fest a PC-s port.

A Halo: Reach lesz az első játék, ami a Halo: The Master Chief Collection keretein belül elérhető lesz majd PC-n a Microsoft és a 343 Industries jóvoltából. A PC-s átirat egyébként több technikai újdonságot is hoz majd; lesz FOV-csúszka, fejlesztett és újratervezett UI, személyre szabható billentyűzetkiosztás, szöveges chat, 4K, G-Sync- és FreeSync-támogatás, és még a 60 fps-t is átléphetjük majd.

A Halo: Reach a tervek szerint még ebben a hónapban elrajtol, szóval a következő napokban feltehetőleg újabb játékmeneti videókat is kapunk majd róla.

9.
9.
user101
#6: Okés hagyom lebeszélni magam és szólok a többieknek is, de az megvan, hogy te továbbra is csak egy élősködő vagy a játékiparon, mint olyan ?! Ezt most nem bántásként mondom, csak szólok, hogy ha a többi hülye nem lenne, neked sem lenne mivel játszanod, maximum azzal ami oda van ragasztva... :)
6.
6.
crytek
#5: Bármit megengedhetek ,de hülye nem vagyok hogy szórjam a pénzt feleslegesen. Arra itt vagytok ti.
5.
5.
user101
#4: Megengedheted te azt egyáltalán magadnak ? :)))
4.
4.
crytek
#3: Jaj szegénykém hát nem tudod ,hogy game passba lesz? Szar dolog lehet vakon netezni
3.
3.
user101
Nagyon várom már, mert nekem eddig nem jött át soha a "halo feeling" pedig 360-on az összessel játszottam a gyerekkel osztott képernyőn...

#2: Ne bántsd, csak irigykedik, mert neki még vagy 5 év mire játszhat vele... :)
1.
1.
crytek
Ilyen félkegyelműt aki tolta eltiltanám a játékoktól...nem neki való
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...