E3 2019: PC-re is 2020 végén jön a Halo Infinite

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 13.
  • Megjelenés
Link másolása
A Microsoft E3-as konferenciáján derült ki, hogy a Project Scarlett nyitócímeként jövő év végén, a karácsonyi szezonban jelenik meg a Halo-sorozat új fejezete, az Infinite. Nem kell aggódni, a PC-s változat is akkor érkezik.

Az Inside Xbox livestream során Chris Lee, a Halo-sorozat egyik rendezője megerősítette, hogy a Microsoft konferenciáján levetített előzetes nem CG volt, hanem tényleg a játék motorjával rögzített in-engine felvételt láthattunk. Emellett azt is elárulta, hogy a Slipspace engine a Microsoft egyik legerősebb jelenlegi toolsetje és lényegében a Halo-sorozat következő tíz évét alapozzák meg vele.

Lee azt is elmondta, hogy a játék egyszerre jön PC-re, a Project Scarlettre, Xbox One-ra, Xbox One S-re és Xbox One X-re is, vagyis a 2020 karácsonyára tervezett premier mindegyik platformot érinti.

A rendező azt is elárulta, hogy a bemutatott előzetes a játék nyitánya lesz, a benne szereplő pilóta pedig egy új szereplője lesz a Halo-univerzumnak. Az Infinite-ben pedig bőven fordítanak majd időt arra, hogy elmagyarázzák, ki is a karakter és milyen szerepe van a történetben.

8.
8.
user101
Ugyan be ne dőljetek neki, nem tellik gamepassra... Indítsunk petíciót, hogy crytek kapjon 1 dolláros bundle változatot, mint hátrányos helyzetű gamer és akkor lesz az aknakeresőn kívül még egy legális játéka... :)
7.
7.
crytek
#6: Láthatóan ők már toronymagasan leszarják mennyi xbox fogy a lényeg toljad a játékot. Az is mindegy nekik xboxon teljes áron vagy pc-n teljes áron vagy game pass előfizetéssel.Ha jó tetszik az embereknek úgyis megveszik a game pass erre a modellre épül Phill is ezt mondta hogy ha egy game bekerül akkor megugranak az eladások. A miértjét láthatod itt a gk-on is ,itt is vannak sokan akiknek a vágyálma a minél drágábban venni a játékokat :)
6.
6.
Ps fanboy
#5: Én például néztem, de efelett ezekszerint elsiklottam.) Viszont ez már kínos, hogy a Microsoft milyen olcsón adja magát.
5.
5.
crytek
#2: Ne zavarjon hogy megjelenés napján game passba nyit. Hát senki se nézte rajtam kívül a MS konferenciát az E3-on?
4.
4.
Ps fanboy
#1: Imádkozz, hogy sz@r legyen a játék. Most viccen kívül, mert hamarabb bekerül a gamepassba. :D
3.
3.
Lorthirash
#1: Erre ne számíts, Next-gen játékot nem fognak olcsón adni.
2.
2.
Ps fanboy
#1: Mondjuk azt sehol nem írják, hogy amint megjelenik, máris a gamepassba kerül...
1.
1.
crytek
Karácsony---> Akkor megint akciós lesz a game pass azaz 300ft-ért le lehet majd tolni. Ezt überelje a Sony :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...