E3 2019: Részletek a Bleeding Edge karaktereiről

A Microsoft E3-as műsorán bemutatkozott a Ninja Theory legújabb játéka, a Bleeding Edge is. A játék felett bábáskodó Rahni Tucker elárult néhány részletet az online harci játék hőseiről.

A DmC: Devil May Cry-ért és a Hellblade: Senua's Secrifice-ért felelős Ninja Theory profiljától eddig távol álltak az online hero brawlerek, ezért is olyan meglepő, hogy épp tőlük érkezik a Bleeding Edge, amelyben excentrikus hősök esnek egymásnak 4v4-es felállásban. Rahni Tucker, a játék direktora az Inside Xbox rövid interjújában mesélt a játékról és annak karaktereiről.

A hősöket három különféle kategóriára oszthatjuk: heavy, assassin, illetve support - első hangzásra ez az MMO-k szentháromságának, a tank, damage dealer és healer leosztásnak felel majd meg. Ezeken a csoportokon belül találkozhatunk majd távolsági, illetve közelharcban veszélyes karakterekkel is.

Két megegyező karakter azonban ritkán lesz teljesen egyforma, hiszen az úgynevezett mod slotokkal több irányban is testre szabhatjuk a kedvencünket. Daemon legelső modjai például az életét, katanája sebzését, illetve shurikenjeinek hatótávolságát növeli. A karakter azonban láthatatlanná is tud válni, így ha mi inkább ezt a játékstílust preferáljuk, akkor bátran összerakhatunk egy olyan összeállítást, amivel lopakodás közben sokkal hatékonyabbak leszünk.

A modok és a különböző buildek segítségével pedig őrületes kombókat hozhatunk össze a csapattársainkkal. Hiszen ne feledjük: egy 4v4-es online harci játékról van szó, ahol egy összeszokott csapat sokkal eredményesebb lesz, mint a magányos farkasok.

A PC-re és Xbox One-ra érkező Bleeding Edge egyelőre nem kapott fix premierdátumot, de már most jelentkezhettek az első próbakörre! A technikai alfateszt június 27-én veszi kezdetét.

5 komment - szólj hozzá!