E3 2019: Részletek a Bleeding Edge karaktereiről

A Microsoft E3-as műsorán bemutatkozott a Ninja Theory legújabb játéka, a Bleeding Edge is. A játék felett bábáskodó Rahni Tucker elárult néhány részletet az online harci játék hőseiről.
  • Írta: szlav

Kommentek

#5
#1: Hidd el lesz olyan is. A Hellblade-el odatették magukat ezt látják ők is hogy a fogadtatása több mint pompás lett. Erről meg sokszor nyilatkozták,hogy régóta készítik. Gondolom kell nekik is a pénz és a multiban több van (feltéve ha nem fog elbukni)


#3: Messze van még 2020 vége. És 2020-ban is lesz E3. Most mire mentünk volna még több CGI értelmetlen trailerrel? A jelenlegi showért is csak fikát kapják,mert kb semmit nem mutattak... A multiplatform cuccokat bárhol be lehetett volna mutatni...
#4
#1: Egyetértek, álljon be egy cég sorozatban ugyanolyan címeket készíteni, nehogy ha kedvük tartja, valamilyen más stílusú játék legyen elkészítve.
Aki pedig az MS-t szídja, az ugye tudja, hogy mennyi idő egy játék elkészítése, valószínűleg ezen már bőven az MS felvásárlás előtt dolgoztak. De ja, csúnya MS XD
#3
Az idei E3-on esküszöm,hogy a Microsoft alulmúlta sajátmagát.
Szerintem nem jutott el az agyukig,hogy a kutyának nem hiányzik xboxon még több multis szar.
A vicc az egészben,hogy a 13-14 "exkluzív" valahogy sehogy nem volt meg az E3-on.
Jöhetett volna egy Alan Wake 2 vagy egy Quantum Break 2,vagy Fable 4,vagy esetleg ha már Ninja Theory és feltétlenül multi,akkor az xbox classic-os Kung-fu chaos-nak csinálhattak volna egy folytatást.
#2
Hát ilyen az amikor az MS bevásárol híres, nagy nevű fejlesztőket és 13 exkluzívval kezd el kampányolni a kiállítás előtt... Aztán kapunk, szagokat... meg ezt... Akkor már inkább a parfümök... :)
#1
A Ninja Theorytól egy tovább fejlesztett karakter központú történet mesélős Hack n Slash játékra számítottam, nos fejlesztő csapatban talán életembe nem csalódtam ekkorát.