E3 2019: Fél órán át pörög a Watch Dogs: Legion

  • Írta: szlav
  • 2019. június 13.
  • Videó
Link másolása
Egy jó adag játékmenettel mutatkozott be a Ubisoft E3-as konferenciáján a Watch Dogs: Legion, de ha ti sem tudtok betelni a DedSec londoni akciójával, akkor most újabb 30 percen át követhetitek azt.

Egy livestream keretein belül a Ubisoft újabb fél órán át mutogatta a Watch Dogs: Legion játékmenetét. London felszabadítása remek mókának ígérkezik, főleg hogy kortól és nemtől függetlenül gyakorlatilag bármelyik NPC felett átvehetjük az irányítást.

A Watch Dogs Legion 2020. március 6-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Stadiára.

29.
29.
Aanash
Az igaz hogy az Ubi mer kisérletezni. Csak valahogy ritkán sikerül jól.
Talán a Grow Up is ubis cím és nekem tetszett eléggé. Meg az I am alive ha jól emlékszem.
De pl az Ac-t Etzio óta alig követem.
Az egyszerűsége miatt működött jól nálam.
Aztán a fütyülés meg a többi plusz apróságtól sokszor már nagyon nem azt csinálta a karakter amit szerettem volna és elment a kedvem tőlük. Inkább az egyszerűbb játékokban jók szerintem.
27.
27.
FrankBlack
#24: +1 Számomra nagyon élvezetesek a játékaik. A gameplay nagyon szórakoztató tud lenni, és ez a lényeg. („gameplay is all that matters”).

Nekem azért tetszenek különösen az ubis címek, mert általában nem sötét, dark fantasy, horror, tele fröcsögő vérrel, csonkolással, gusztustalan szörnyekkel, és nincs teletömve túlzottan nem evilági dolgokkal, hókusz-pókusszal. Szerintem sokaknak pont ezért nem jönnek be az ubis játékok, de nekem viszont pont ezért igen. Szerintem ez ritkaság, amit ezzel képvisel, és felvállal az ubi, és nekem ez nagyon tetszik. Az AC játékokban még mindig van lehetőség a vér teljes kikapcsolására is.

Ostoba AI? Igen, lehet, de legalább általában emberek, akik még ha nem is túl okosak de legalább visszalőnek. Mennyivel okosabbak a hörgő, vicsorgó, felém rohanó mutánsok, állatok, mutáns állatok, zombik, és egyéb szörnyek? Engem az ilyen játékok már nem érdekelnek.

Általában nincs túldrámázott, mély mondanivalójú sztori Oscar-díjas színészekkel, és rendezéssel. Valóban sokszor vannak teletömve önismétlő copy-paste feladatokkal, és lehet, hogy egy kaptafára készülnek, de a gameplay a legtöbb esetben nagyon ott van. Nem az a nagyon mély, komplex, és ezért talán nem „hardkór gémereknek” való, de szórakoztató. És ez a lényeg. Valamint hogy a szabadon bejárható világok, amiket megalkotnak gyönyörűek, és öröm felfedezni őket. Már akinek bejönnek ezek a nem sötét, dark fantasy világok.

Az utóbbi években premierkor szinte csak ubis játékot vettem. Ghost Recon WL, AC Origins, Odyssey, Division 2. Egyiket sem bántam meg. De nekem még a FC New Dawn is szórakoztató volt, ellenben a Rage 2 valahogy nem igazán tetszik. Azzal várok egy komolyabb leárazásra.

A The Crew lehet, hogy tényleg egy gyenge minőségű Forza Horizon utánzat, de olyan óriási volt a map, hogy nem untam rá 400 óra után sem. Oké, a The Crew 2 valami iszonyat csalódás lett az első után, meg most az új Ghost Recon sem igazán tetszik eddig még, és van egy pár cím ami nem érdekel, pl. Watchdogs, vagy ami multi pvp alapú (R6Siege, For Honor). De az elmúlt 2-3 évben így is többet ment szerintem nálam az uplay, mint a steam.
26.
26.
Darksiders84
#24: Hűha szerintem most tudod kik fognak véleményezni és boldogan írják le ismét...
25.
25.
Ooorky
#24: Bizony, ráadásul ők még mernek kísérletezni és ha nem jön be addig csiszolgatják míg működőképes nem lesz.
24.
24.
user101
Kerek perec kijelentem, hogy ma az UbiSoft a legfelhasználó-barátabb és legjobb lineup-al rendelkező multiplatform kiadó a piacon! Vannak gondjaim a Division-el, Assasssin's szériával, Far Cry-okkal, az autós játékaikkal, a Watch Dogssal ( és a többi, fel se tudom sorolni ) címükkel! De ezek eltörpülnek a játékok élvezeti szintje mellett.
Közel sem olyanok, mint az Androméda, Inquisition, Anthem, Just Cause-ok, Fallout 4 vagy 76 és társaik... Vagy akár a faék primitív és közben még halál unalmas, önmagát 100x ismétlő Wolfenstein-ek. Az identitás zavaros Rage, aminél még a Doom is Rage-ebb...

Szerencsére nem a véresszájú, bundlehuszár, hangos kisebbség, az a moderálatlan csürhe határozza meg a piacot akik mindenhol jelen vannak és hordanak össze minden hülyeséget...

Fogjátok már fel végre, hogy ha azok akik megveszik teljes áron az első pár héten a játékokat nincsenek, akkor nem létezik olyan, mint gaming és az egyetlen dolog amit mondhattok ( mert a véleményetek irreleváns ), az az, hogy köszönöm !!! Értem, M-Kay!
11.
11.
Hunszi
#9: Nem lenne baj velük...ha az "új IPkra" épp csak egy nyúlfaknyival több időt fordítanának.

Minden játékukban megvan az igéret, de valahogy a legtöbb tele van egy csomó alibizéssel és átlátszó húzásokkal. Az Ubi olyan, mint a diák, aki bukásra áll egész évben, aztán utolsó métereken mégis kijön valahogy 3-asra. Tisztában van mindenki, hogy többre lenne képes, de szándékosan nem is akar több lenni, mert az úgy jó neki.
9.
9.
Pexo
Nem teljesen értem, miért szidjátok többen a Ubisoftot. Mernek új IP-ket indítani (The Division, Skulls&Bones, Steep, The Crew), megvannak a bejáratott sorozataik (Far Cry, AC), ahol próbálnak újat mutatni (persze ilyenkor jön a "kritika", hogy ez már nem is folytatás, miért ilyen címmel jelenik meg, stb.), ha nem sikerül jól a rajt, akkor sem hagyják magára az adott címet, hanem kipofozzák (tudom-tudom, miért nem úgy jelent meg). Inkább olyannak jellemezném őket, mint a Marvel/Disney páros filmjeit: pontosan be tudod lőni, mit adnak, hoznak egy jó/átlagos szintet. Akinek nem jön be az open world, az ne vásároljon Ubisoft terméket. De minden egyes Ubisoft hírnél ez a sivalkodás elég unalmas. (ó, és igen, természetesen lesz downgrade is a grafikában, azt hiszem, ezt még nem lőtte el senki)
8.
8.
akbar0423
A WD első részét ingyen zsebeltem be, mikor osztogatták, a második rész Gold verzióját valami brutál akciózáson vettem meg asszem valami 15 USDért.
Ez a része is hasonlóképpen fog járni számomra. Nem tűnik rossznak a koncepció, de előrendelni azért nem merném.
6.
6.
logic5
2.
2.
Hunszi
1-2 Ubi játékot leszámítva egyik sem ér pénzt a rajtkor. Majd 50%-os akciónál újra visszatérünk a témára, de addig még kósza gondolatként sem merül fel, hogy megvegyem. Amit az Ubi jól tud az a marketing, ennyi...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...