E3 2019: Fél órán át pörög a Watch Dogs: Legion

Egy jó adag játékmenettel mutatkozott be a Ubisoft E3-as konferenciáján a Watch Dogs: Legion, de ha ti sem tudtok betelni a DedSec londoni akciójával, akkor most újabb 30 percen át követhetitek azt.
  • Írta: szlav

Kommentek

#32
#31: Rockstar esetében pedig nyugodtan lehet csoportsítani a Take Two-val.
#31
#30: A CDPR egyben kiado is.
#30
#28: Jól fogalmaztad meg, a CDPR és a Rockstar nem kiadók, "csak" fejlesztők, egy illetve két sikeres címmel a hátuk mögött.

Mint kiadó, aki előre finanszíroz és bevállal és kiad projekteket: tartom az állításom, egyedül az UBI az aki ma mértékadó. Szigorúan, mint multiplatform kiadó. ( A Sony az egy más tészta, ők magasan viszik a pálmát... :) Az összes többi iszonyatos biztonsági játékot játszik, ismétel vagy tönkretesz dolgokat, mint például az EA vagy az Activision... Sajnos ma már a Blizzard, Bethesda, Bioware ( B-átok :) név sem garancia arra, hogy valami zseniális címet fogunk kapni...

Nem azt mondom, hogy ez jó, dicséretes, vagy ők annyira jók lennének... Sajnos a többi borzasztó silány és egy ilyen mezőnyben ma elég ez is...
#29
Az igaz hogy az Ubi mer kisérletezni. Csak valahogy ritkán sikerül jól.
Talán a Grow Up is ubis cím és nekem tetszett eléggé. Meg az I am alive ha jól emlékszem.
De pl az Ac-t Etzio óta alig követem.
Az egyszerűsége miatt működött jól nálam.
Aztán a fütyülés meg a többi plusz apróságtól sokszor már nagyon nem azt csinálta a karakter amit szerettem volna és elment a kedvem tőlük. Inkább az egyszerűbb játékokban jók szerintem.
#28
#24: Ha innen közelítjük meg a dolgot és nem vesszük bele az olyan multiplatform gyártókat mint a, Rockstar vagy a CDPR, illetve pár kisebb stúdiót akik szintén ritkán jelentkeznek de akkor durrantanak, akkor igaz...
Csak ez kiiibaszott szomorú..
#27
#24: +1 Számomra nagyon élvezetesek a játékaik. A gameplay nagyon szórakoztató tud lenni, és ez a lényeg. („gameplay is all that matters”).

Nekem azért tetszenek különösen az ubis címek, mert általában nem sötét, dark fantasy, horror, tele fröcsögő vérrel, csonkolással, gusztustalan szörnyekkel, és nincs teletömve túlzottan nem evilági dolgokkal, hókusz-pókusszal. Szerintem sokaknak pont ezért nem jönnek be az ubis játékok, de nekem viszont pont ezért igen. Szerintem ez ritkaság, amit ezzel képvisel, és felvállal az ubi, és nekem ez nagyon tetszik. Az AC játékokban még mindig van lehetőség a vér teljes kikapcsolására is.

Ostoba AI? Igen, lehet, de legalább általában emberek, akik még ha nem is túl okosak de legalább visszalőnek. Mennyivel okosabbak a hörgő, vicsorgó, felém rohanó mutánsok, állatok, mutáns állatok, zombik, és egyéb szörnyek? Engem az ilyen játékok már nem érdekelnek.

Általában nincs túldrámázott, mély mondanivalójú sztori Oscar-díjas színészekkel, és rendezéssel. Valóban sokszor vannak teletömve önismétlő copy-paste feladatokkal, és lehet, hogy egy kaptafára készülnek, de a gameplay a legtöbb esetben nagyon ott van. Nem az a nagyon mély, komplex, és ezért talán nem „hardkór gémereknek” való, de szórakoztató. És ez a lényeg. Valamint hogy a szabadon bejárható világok, amiket megalkotnak gyönyörűek, és öröm felfedezni őket. Már akinek bejönnek ezek a nem sötét, dark fantasy világok.

Az utóbbi években premierkor szinte csak ubis játékot vettem. Ghost Recon WL, AC Origins, Odyssey, Division 2. Egyiket sem bántam meg. De nekem még a FC New Dawn is szórakoztató volt, ellenben a Rage 2 valahogy nem igazán tetszik. Azzal várok egy komolyabb leárazásra.

A The Crew lehet, hogy tényleg egy gyenge minőségű Forza Horizon utánzat, de olyan óriási volt a map, hogy nem untam rá 400 óra után sem. Oké, a The Crew 2 valami iszonyat csalódás lett az első után, meg most az új Ghost Recon sem igazán tetszik eddig még, és van egy pár cím ami nem érdekel, pl. Watchdogs, vagy ami multi pvp alapú (R6Siege, For Honor). De az elmúlt 2-3 évben így is többet ment szerintem nálam az uplay, mint a steam.
#26
#24: Hűha szerintem most tudod kik fognak véleményezni és boldogan írják le ismét...
#25
#24: Bizony, ráadásul ők még mernek kísérletezni és ha nem jön be addig csiszolgatják míg működőképes nem lesz.
#24
Kerek perec kijelentem, hogy ma az UbiSoft a legfelhasználó-barátabb és legjobb lineup-al rendelkező multiplatform kiadó a piacon! Vannak gondjaim a Division-el, Assasssin's szériával, Far Cry-okkal, az autós játékaikkal, a Watch Dogssal ( és a többi, fel se tudom sorolni ) címükkel! De ezek eltörpülnek a játékok élvezeti szintje mellett.
Közel sem olyanok, mint az Androméda, Inquisition, Anthem, Just Cause-ok, Fallout 4 vagy 76 és társaik... Vagy akár a faék primitív és közben még halál unalmas, önmagát 100x ismétlő Wolfenstein-ek. Az identitás zavaros Rage, aminél még a Doom is Rage-ebb...

Szerencsére nem a véresszájú, bundlehuszár, hangos kisebbség, az a moderálatlan csürhe határozza meg a piacot akik mindenhol jelen vannak és hordanak össze minden hülyeséget...

Fogjátok már fel végre, hogy ha azok akik megveszik teljes áron az első pár héten a játékokat nincsenek, akkor nem létezik olyan, mint gaming és az egyetlen dolog amit mondhattok ( mert a véleményetek irreleváns ), az az, hogy köszönöm !!! Értem, M-Kay!
#23
#16: Valóban nem értem. Ha normálisan megfogalmaznád a megfelelő fórumon a gondjaidat, akkor reagálnak rá, lásd Ghost Recon Breakpoint: sokan kérték, hogy kerüljenek vissza az AI csapattársak, jött a válasz, ok, visszarakjuk, bár valószínűleg nem megjelenéskor. De ehhez túl kellene lépni a "szar Uborkasoft" szinten. Félreértés ne essék, nem tisztem védeni őket, mindössze furcsállom a kifakadás mértékét az összes Ubi cikknél.
#22
#21: Meg a Trials sorozat.
#21
#17: Ha a Valiantig visszamegyünk, akkor ott a szintén szuper Child of Light is.
#20
#17: Azt írtam szinte mindig.
#19
YanezModerátor
#17: A Rayman rohadt sikeres volt, mind a két rész, plusz a három mobilos is. Nem is értem miért nincs új rész belőle. Engem pl csak ez az egyetlen ubi cím érdekelne, de nagyon! Instant platina lenne belőle.
#15
#14: Viszont a nem "AAA" címeik nagyon jók szinte mindig.