E3 2019: Kamerás felvételen az Avengers

Ha nem zavar titeket a rossz minőség és a képbe belelógó fejek, akkor most 12 percnyi gameplay-videót nézhettek a Marvel's Avengersből. A játékmenetet zárt ajtók mögött mutatták meg az idei E3-on.
  • Írta: szlav

Kommentek

#26
Ne már srácok! Elveszitek a munkát ! :DDD
#25
SLi
#24: sajnos ezek az arcok jóval 25 felettiek
#24
Huhh mi van itt.. Tényleg kezdődik a nyári szünet.
#23
#7: Hahhaha hát ez nagyon jó.
#22
#20: Túlzás, hogy közünk lenne egymáshoz, néha kicsit bepörgetem, mert jó nézni ahogy vergődik és erőlködik, hogy viccesnek tűnjön.

Tisztára, mint egy laposföldes.
#21
#20: Nekünk semmilyen közös dolgunk nincs mételyelementszel, ő és a haverjai a métely-trio (lassan már quadro) rendszeresen irkálnak a kommentemre, ezzel ellentétben én legalább fél éve nem írtam rájuk. Nekem elég elviselni őket a suliban, felsegíteni őket a tesiórán (itt egyik sem remekel esnek kelnek, szörnyű még nézni is), meg persze az az irdatlan sok kajalopás amit produkálnak a menzán, ebédre nekünk szinte semmi sem marad, ezért is túlsúlyos ez a három kis kópé (vagy csak kettő, a Nyálrakóról nem tudjuk fiú e vagy lány, kérdeztük tőle de ő se tudja :(( ) .
Röviden ez van, hosszabban majd legközelebb.
#20
#19: Amikor írta a választ a kommentemre akkor beugrott hogy nektek van egy beefetek :D lehet nektek agymenés, én néha jókat röhögök rajta.
U.I.: Bocs az osztályfőnökis alkoholos filces ügyért.
#19
#18: Én már régóta nem értem, de nem is érdekel. Amúgy a kunhalmi gyerekre gondoltam a 11-es kommentben.
#18
#16: Szóljatok a haverjaitoknak is hogy jöjjenek triggerelődni egy hülye kommenten, mintha kötelező lenne elolvasni vagy reagálni rá :D Nem értem mi folyik itt.
#17
#16: Ba-dum-tsss
#16
#1: A lányok általában értékelik a humorérzékkel rendelkező srácokat. Szóval teljesen megértem, hogy miért itt töltöd a szabadidődet...
#15
#14: Az aki osztályfőnöki órán összefirkálta a nyakad alkoholos filcel!
#14
#12: Bizony. Rád. Ki is vagy te? ;-)
#13
#12: Neeem, rám értette! Osztálytársam ez a kis Góoorkíj, az előttem lévő padban ül. Remegő kézzel írta az Ó betűt a VAKÁCI végére, abban reménykedett hogy a szünetben nem lát.
#12
#11: Ezt gondolom rám értetted. :(
#11
Kezdődik a nyári szünet, ez a kretén minden nap itt fogja verni a 2 centist.
#10
#9: Hááát ha kifolyik a szemed, akkor egyél több répát! Azt mondják a szemre is jó!
#9
#7: Kifolyik a szemem. Közel sem vagyok egy szinten a "métely haverjaival" szerencsére :D Azt amúgy nem is láttam, hogy ezt szlav töltötte fel, köszönjük.
#8
Ha tippelnem kellene nem lesz az év játéka,viszont MARVEL univerzumot imádóknak kötelező egyszer végigtolós akár remek játék is lehet csak a hangulata legyen meg.
A videó meg elég gyatra tehát a grafikára irányuló megállapítások teljesen feleslegesek.
#7
#4: Ha nem volnál egy szinten a Nyálrakóval meg a métely haverjaival, akkor láthatnád , hogy ezt a videót a cikk író töltötte fel ugyanazon nevű YT csatornájára.
Mi is történt? Fejtsük meg eme titkot, libbentsük fel a fátylat az olyanoknak is mint te! A szlav nevű kolléga délcegen elbicegett egy rendezvényre (a mi esetünkben ehárom) majd csalafinta ravasz módon, saját tulajdonát képező kamerás telefonjával, minden előzetes beállás nélkül (titokban) elkezdte felvenni a gémet, amivel valamelyik spanija játszott, vagy egy idegen (mármint nem a marsról vagy ilyenek, hanem olyan akit szlav nem ismer) . Na már most a mi kedves önfeláldozó szlav barátunk, láthatóan rutintalan tolvaj :) ( nem úgy tolvaj, hogy lopott, ez csak szófordulat) és a felvétel nem lett a legrózsásabb!! Mondhatni úgy, hogy szar lett! :(
Na de ha a felvétel kva jó lett volna, akkor most fél magyarország az ő faxát szopná, mert volt olyan kva jó fej, hogy merte megtenni ezt a bődületes törvényszegést!
U.I.: Amúgy köszi szlav!! Ja amúgy szláv vagy?? XDXD