Februárban érkezik a The Last of Us: Part II?

A Critical Role egyik beszélgetős műsorában Ashley Johnson, az Ellie karakterét alakító színésznő közel volt hozzá, hogy ellője a játék megjelenésének dátumát, ám félbeszakították. Sokan viszont hallani vélték a február szó elejét.

Ugyan a Sony idén távol maradt az E3-tól, ám ez közel sem jelenti azt, hogy ne lennének még brutális címek a tarsolyában a következő generáció érkezéséig. Jön még Hideo Kojima Death Strandingje, a Square Enix-féle Final Fantasy 7 Remake, a Dreams, a Ghost of Tsushima és természetesen a Naughty Dog The Last of Us: Part II alkotása is. Utóbbi kapcsán egyébként még mindig nem kaptunk hivatalos megjelenési dátumot.

A Kotaku általában jól értesült újságírója, Jason Schreier pár hete már meglebegtette a februári rajt eshetőségét, melyhez most újabb bizonyíték érkezett. A minap Critical Role készített interjút az Ellie-t alakító Ashley Johnsonnal, és nem kizárt, hogy a színésznő (majdnem) kikotyogta a játék megjelenési időpontját. Az interjúnak a játék rajtjával kapcsolatos jelenetét 1:07:21-nél találhatjátok.

Reménykedjünk, hogy az az f betűvel kezdődő szó tényleg februárt jelent, és nem késik majd többet a játék.

23 komment - szólj hozzá!