Forza Horizon 4 - megvan a tízmillió játékos

Újabb mérföldkövet ért el a Forza Horizon negyedik része, a Microsoft szerint ugyanis az autóverseny mára több mint 10 millió játékost tudhat maga mögött. És ez a szám valószínűleg még tovább nő majd az idén.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#32
#14: +1. Felsorakozom a véleményed mögé; a grafika állat, aztán slussz. Gamepassban próbáltam ki, valami rettenetes volt. Nekem a Forza Mario Kart cím jutott eszembe, de a Fortnite Forza se rossz :)
#31
#30: Ha megoldják a kormány gondot akkor lesz szuper.
#30
Szerintem ez egy nagyszerű autós játék, ami már nagyon régen átvette az autós játékok királya helyet a Need for Seed-től. Én is és látszólag más is megtalálja benne, amit keres, legyen az 2000 órát játszó autó gyűjtő, multis versenyző, vagy olyan, mint én, aki néha megy egy pár versenyt, aztán irány a multi egy fél órára - órára. Tetszik benne, hogy konkrétan 3-as szintű voltam benne, és a kb harmadik story küldetésben ajándékba kapott Impreza-val multiban második tudtam lenni a sok 200-350-500-as szintű versenyző között, szóval skill számít.

100 szónak is egy a vége, szuper jó autós játék ez.
#29
Ja, a veteránautók zseniálisak valóban! 60-nal zötyögve versenyezni, király.
A zenék nekem kifejezetten terszenek, végre van rock.
A visszajátszások, közeli kameraállásban hihetetlenek, ahogy a környezet tükröződik az autókon.
#28
Vannak negatívumai a játéknak, az biztos. A kritikákat olvasva nem is lelkesedtem, de mivel Game Pass-ben benne van, hát tettem egy próbát, és nagyon nem bántam meg. Durván élvezetes game, és gyönyörű.
Számomra a nehézség nagyon jól belőhető, van benne kihívás.
Persze aki nagyon profi, az lehet, hogy túl könnyűnek találja.
#27
#26: Köszönöm szépen. Remélem leköt engem is jó sokáig. Mint említettem még az elején vagyok, de eddig még nekem is nagyon tetszik összességében.
#26
#21: Egy időben a haverokkal minden este ez volt a vacsora XD... aztán sajnos feloszlottunk. Annyira erős számomra a gém, hogy azóta sem hagytam abba, elvagyok magamban. Gyűjtöm az autókat mint más a kosárlabda kártyákat, egyik különlegesebb és egyedibb mint a másik. Mindenki megtud találni ebben a játékban valami érdekeset autós dolog téren. Imádom egyszerűen. Fellehet venni barátnak, nem hazudtam játék idő terén se mással. Szétadom mai napig a gémet.
#25
Undorító kormány support van benne. Logitech G29-es kormánnyal használtam, neten 5 féle profilt néztem és használhatatlan volt. Lefeleztem a 900 fokot is, az se segített. Redditen is panaszkodnak..

https://www.reddit.com/r/forza/comments/9f9rs7/fh4_playing_with_a_racingwheel_is_still_terrible/

Hátha valakinek tudnak segíteni, nekem nem tudtak. Szemét az irányítás kormánnyal.
#24
Mondjuk az not bad, Game Pass ide vagy oda, PC-s megjelenés ide vagy oda...
#23
Ha a pletykákat vesszük alapul, akkor ez szép szám. Mint ugye ahogy tudjuk, a PC -s játékipar mára már halott, és Xboxot senki sem vesz. :D
Na azért ennek ellenére nekem a Forzából a trial bőven elég volt hogy lássam milyen unalmas, maradok inkább a Crew -nál, ott legalább nem csak a kompetetív faktor van, ami kihívást kínál.
#22
#12: Nekem PS4-em van (egy nem kicsit bonyolult ügy miatt jelenleg csak az), szeretem a gépet, nagyon szeretem az ex. felhozatalt, de a gondolkodás mint olyan tényleg nem az erősségük. Pl. nem felvásárolni egy olyan csapatot (QD), ami kvázi csak az ő gépükre fejlesztett játékot évek óta, hát, nem kis ballépés volt. (Félreértés ne essék, nem bánom, hogy multiplatform lett, minél többen kipróbálják ezeket a remek gémeket, annál jobb). From soft-al ugyanígy jártak Demon's souls idején..
#21
#1: xICEMANx

Én attól tartok a kicsi map miatt ez nem tart ki nekem 400 óráig. Te hogy nem untad még meg?

Én mondjuk offline, egyedül játszom, és a szavatosságot számomra szinte csak az adhatja, hogy van benne könnyen kezelhető saját checkpoint verseny szerkesztő, de a kicsi map aggaszt, hogy hamar ráunok majd. A The Crew szerintem (is) egy gyenge minőségű Horizon utánzat, de nekem az a sokkal nagyobb map miatt nem volt unalmas 400 óra után sem. (Egyébként a The Crew 2017-ben állítólag 12 millió játékossal rendelkeztt.)
#20
#19: A vampyrt szedtem most le, de megszopattak, mert az insieder programhoz csatlakozni kell beta windowsal.

De a Gears és a Halo is tervbe van persze.
#19
#18: És gondolj bele majd a Gears of War 5-öt és a Halo Infinite-et + a többi jóságot is így fogjuk :)
#18
300 ft-ér nyomom. Kösz MS!
#17
#16: Persze igazad van, tudom én is. Jó ez így is :D Ja, tényleg megvan a Forza7 is, de még el se indítottam :D
#16
#15: Ha lenne benne normális törés meg fizika nem lenne 10 millió user mert akkor meg azért menne a sirás hogy mi az nekimentem a háznak és szarrá tört a kocsim és vége lett a futamnak...Arcade játék soha nem akart ez több lenni... A Motorsport széria az ami jobban ráment a "realisztikusabb" vonalra bár az sem lesz szimulátor de nem is Horizon szint.
#15
Én nemrég szereztem be, és nekem elég borzalom a hiper-szuper autókkal 350 km/h-val árkon-bokron száguldozva mindenen keresztül. A fizika elég kiábrándító, hogy minden mintha papírból lenne, úgy viszem el a tereptárgyakat (kőkerítés, fa, szalagkorlát, tábla, stb.)

De én főleg azért vettem, hogy a sok szép régi klasszikusokkal nyomhassam, amelyek nem olyan gyorsak. Elsősorban a veterán amcsi autókkal, amik jó nagyok, lomhák, lassúak, és csúszkálnak mint állat :D Ebben a játékban ezek az autók nagyon el lettek találva, és rengeteg szép példány van benne, ami megdobogtatja a szívem. Még csak lvl20 vagyok, és alig van 40 autóm, van mire gyűjteni :D Az viszont nem igazán tetszik, hogy elég sok autó van listában, amit csak plusz igazi pénzért tudok megvenni :(

Mint mondtam a fizikát, törést sajnálom picit, hogy annyira papírból van minden, ilyenkor eszembe jut, hogy a Wreckfest ebben ezerszer jobb, de az viszont tartalomban 100x kevesebb.

Nekem egyelőre bejön a sok régi klasszikus miatt. Azokkal jó csapatni :D
#13
Kimoderált üzenet