Insurgency: Sandstorm - ingyenes hétvége közeleg

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 17.
  • Akció
Link másolása
A következő napokban nem csak némi újdonsággal - két új fegyver és egy újradolgozott térkép - kedveskedik a rajongóknak az Insurgency csapata, négy napon keresztül még totál ingyen is játszhatjuk a legutóbbi alkotásukat.

Pont a tegnapi napon számoltunk be arról, hogy milyen újításokat terveznek a közeljövőben az Insurgency: Sandstorm világában, és máris itt az új hír; ingyenes hétvégével karöltve érkezik az 1.3-as frissítés.

Ami a frissítést illeti; érkezik a kínai QBZ-03 és a horvát VHS-2 támadó gépkarabély, melyek közül az előbbi a lázadók, az utóbbi pedig a biztonsági erők arzenáljában lesz elérhető. Ezek mellett megkapjuk még az eredeti Insurgencyből ismert, beltéri összecsapásokra fókuszáló Ministry pálya teljes mértékben felújított verzióját is.

Az ingyenes hétvége június 20-án kezdődik, helyi idő szerint 19 órától kezdhetjük tölteni a Steamen a játékot, amit egészen hétfőig nyüstölhetünk majd ingyen és bérmentve.

Az Insurgency: Sandstorm jelenleg kizárólag PC-n érhető el, a játékról írt tesztünket pedig az alábbi linken találhatjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...