E3 2019: Önvezető autóval támad a Cyberpunk 2077

Az E3 utáni napokban sem maradtunk újabb infók nélkül a CD Projekt RED alkotását illetően; kiderült, hogy lesznek csónakok, tudunk majd úszni, és ahogy Roach esetében volt, ezúttal is magunkhoz hívhatjuk majd a járgányainkat.

Kommentek

#129
#128: Az égvilàgon semmilyen jel nem utal arra, hogy a butulàs megàllna:
https://amp.ibtimes.co.uk/20th-century-our-iq-was-increasing-rapidly-now-its-declining-1652322
#126: Nekem is jó làtni, hogy van még aki gondolkodik
#128
#99: Az emberisèg törtènelmènek nagyrèszèben a bèka segge alatt volt az 'IQ'( amiben a biológiának van a legnagyobb szerepe, befolyásolni csak behatároltan tudod) ès a műveltsèg, mivel a tömegek nem fèrtek hozzá az oktatáshoz. A tömeges iskolásztatás nyugaton is csak egy jó 150 èves törtènet, ami a növekvő èletszínvonal miatt 4, esetleg 5 emberöltőt jelent S mèg napjainkban is tart. Tèny, hogy az internet ès a szórakoztatóipar tèrnyerèse elvonja a figyelmet a tanulástól, de erre folyamatosan születnek megoldások s a felvilágosultabb szülők eleve okoseszközök nèlkül nevelik a kölkeiket. Tehát szerintem a butulási tendencia csak időleges; remèlem legalábbis.
#127
#126: :D

Mindig lesz egy csoport aki így gondolkodik sajnos
#126
#90: Hatalmas komment!!
Jó látni hogy valaki "ébren" van.?;)
#125
hülyébbnél hülyébb kommentek, buzulástól eljutunk akárhová, mert mindenki genetikus és pszichológus, közben páran rámutatnak, hogy köze nincs az egésznek a hírhez, de még utána valaki rábök, hogy ez a cikk is direkt vitakeltő... egyszerűen ha megüt egy bizonyos számot a kommentszekció, már nem értelmes letekerni ide... még szórakozásból se
#124
#123: Kit is bíráltam és hogyan?
#123
#122: Nyilván mindenkinek van valamilyen szinten, ezt nem is vitattam. Csak vicces ahogy a weeb kolléga elsüt olyan bíráló szövegeket amikkel saját magát írja le.
#122
#121: Mindenki perverz állat, csak valaki bevállalja, valaki együtt él vele, és valaki elfojtja. Utóbbiakból tör ki teljes mértékben általában. A perverzitás nem csak pedofilokból és nekrofilokból áll, hanem pl. vki szereti a kötözős szexet, a szerepjátékos szexet (iskoláslányruhás, rendőrnős, ápolónős stb.), a "mindjárt lebukunk" nyilvános szexet stb., és itt csak a normál együttlétekről beszéltünk.
NEKED is van perverzitásod, nekem is, csak a határt kell meghúzni, hogy lehetőleg ne találkozzunk irl ;-)
#121
#120: Forgasd csak ki amit írtam ahogy tetszik, látom fáj hogy rávilágítottam milyen szánalmas amit művelsz.
#120
#119: Neked persze nincsenek aranyom. Itt mindenki egy szent, és még a szexre is csak akkor mond igent ha gyereknemzés céljából, házasság után történik. Utána meg még gyóntok is.
https://i.ibb.co/fFnVPLv/185114-E0-AFAF-445-E-9-B9-F-3-AD3-FC5-B5255.jpg
#119
#105: "csak ne legyen már erény meg kapjon rivaldafényt" Mondja ezt az aki elsőként hozta fel hogy aberrációi vannak úgy hogy senki nem kérdezte és azóta is itt passzívan villog vele.
#118
Hab
#117: Amíg másnak nem esik baja, addig nincs nagy probléma, maximum a függőség és a kiégés.
#117
#116: Rövidebb lista lenne az hogy mi nincs.
#116
Hab
#115: Úgyis kíváncsi voltam, milyen téren vagy aberrált. Ha ezt bemered vallani, vajon mi lehet még a háttérben :D
#115
#106: Ugyan már, mi baj van azzal ha valaki a testvérével kefél?
Nem kell persze Habsburgosan nekilátni beltenyesztett, retardált szerencsétleneket a világra hozni, de dugni miért gond?
#114
#111: Nem propagál semmit, csak csináltak egy sz*ros RPG-t ahol történetesen kicsit szélsőségekben is elmehetsz a karakterkreálásig és csinálhatsz akár egy meleg zsidót is. Ha ez neked nem fekszik, akkor ne csináld, ne foglalkozz vele, nem a te opciód.
#113
Szerintetek lehet majd ràjuk lőni?
Vagy megint naìv vagyok...!? :)))
#112
Bojkott gyerekek, bojkott! :)
Vagy ne legyek naìv?
#111
Hab
#107: Kivételesen én indítottam a flame-t, talán most fordult elő először életemben. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa!
Talán jobb lett volna ha csöndben maradok, mert a tudatlanságomban azt hittem, hogy szélsőséges liberális eszméket propagál a CD Projekt is (Ráadásul a cikkben, ahol olvastam, így is adták elő). Felőlem mindenki annak vallja magát aminek akarja, de a nem egy biológiai, tudományos kifejezés amiből 2 db-ot ismerünk az embereknél. Minden más nem nem, hanem inkább identitás.
Ezzel se lenne baj, ha az SJW-k nem tolnák az arcunkba, vagy nem náciznának le valakit mert, fehér férfi, esetleg női névelőt mer használni rá angolban.
#110
#107: Szerintem ha a Gamekapocsról van szó, örülnek, hogy komment miatt is ennyiszer, ennyien ráklikkelnek az oldalra. Más cikkek alatt jó ha 1-2 komment van.